czy ktoś ma jakieś swoje doświadczenie w tym temacie (złamanie),sprawdzonego prawnika,kancelarie,albo jest w stanie coś doradzić..?
będę bardzo wdzięczny
konkretnie chodzi o jakiegoś dobrego prawnika,kancelarie w temacie odszkodowania za wypadek lub może jakieś własne doświadczenie w temacie dochodzenia odszkodowania..
pzdr..
Chetnie podłącze sie do watku..
W kwietniu mialam wypadek komunikacyjny , facet wjechal mi w tył auta.. ewidentna jego wina.. ja 2 mies na zwolnieniu - przepuklina w odcinku szyjnym kręgosłupa. Bolesny i mało przyjemny rezultat.
Jak radzicie wystapić najpierw indywidualnie o odszkodowanie czy tez skorzystac z usług specjalistycznej firmy lub prawnika ?
Witam,
nasza Kancelaria specjalizuje się w sprawach odszkodowawczych, udaje nam się wynegocjować spore odszkodowania i zadośćuczynienia. Proszę o kontakt tel: 784 576 666, Kancelaria Prawna TEMIDA w Gdańsku Wrzeszczu przy Galerii Bałtyckiej.
pozdrawiam
Witam jeżeli chodzi o sprawy odszkodowań to ja też kiedyś byłem w podobne sytuacji pomogła mi kancelaria z Gdańska ,mieści się nie daleko Home Broker na ul Rajskiej