RODOS (1) Witam, z przyjemnoscia polecam biuro 24Holiday. Obsluga merytorycznie... Rafal Warte polecenia... (1) Pełen profesjonalizm. Dzięki załodze biura spędziłam wspaniały urlop na... Krzysztof polecam (1) Wykupilam wycieczke Grecosa w 24 holiday. czulam ze trafilam w dobre rece,... asica
Gorąco Polecam (1) Niedawno miałam okazję korzystać z ich usług i gorąco polecam. Tak miłej i... Ewunia opinia (1) Korzystałam już kilkakrotnie z tego biura i nigdy się nie zawiodłam. Obsługa... M.Oganowska Polecam chłopaków ! (1) Polecam chłopaków, bardzo profesjonalne podejście i pomocni Krzysio Udane wakacje (1) Niedawno mieliśmy okazję z żoną korzystać z usług tego biura. Generalnie... Sebastian Szczerze polecam. (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, duży wybór ofert i przystępność cen. Kinga Daria - opinia (1) Super. Wszystkie biura w jednym miejscu :) Trafiłam trochę przez przypadek -... Daria Godne Polecenia (1) Skorzystałam raz, napewno skorzystam jeszcze w przyszłości. Bardzo miła i... Kamila REWELACYJNE BIURO PODRÓZY!!! BARDZO POLECAM!!! (1) Szczerze polecam to biuro podróży! Profesjonalne podejście do klienta, fajne... Natalia REWELACYJNE BIURO PODRÓŻY (1) Polecam to biuro podróży zarówno doświadczonym turystom jak i tym, którzy... Pani Jabłonka Polecam (1) Mogę szczerze polecić, wszystko zostało zaplanowane przez Biuro naprawdę jest... Ola Super - POLECAM (2) Bardzo dobre biuro podróży - panowie doradzili rewelacyjny hotel, własnie... Tomasz z Rodziną SUPER! (1) Z czystym sumieniem polecam to biuro! super obsługa - mają pojęcie o tym, co... malyGoh Świetna i sprawdzona wycieczka! (1) Wróciliśmy właśnie z Majorki z hotelu Holiday Garden, gdzie mogliśmy... Ola Biuro SUPER!!! (1) Obsługa profesjonalna,miło i sympatycznie dobrane wakacje z których wraz z... Janusz Świetne biuro - 24holiday (1) Szczerze polecam biuro 24 holiday! Obsługa naprawdę profesjonalna i... Aga_B wszystko ok (1) bez zastrzeżeń, elastyczni ludzie z dużą znajomościa tematu jato SUPER!!!!!!!! (1) Panowie są super, czytałem opinie i nie chciało mi się wierzyć. Rewelacyjna... Karola