Walentynki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hejka! Niedługo walentynki ;) macie jakiś szalony, romantyczny pomysł jak spedzić je z ukochana osoba:> tak aby były to najwspanialsze walentynki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Walentynki

ja upiekę ciasto w kształcie serca, z porzeczkami, wisienkami i innymi czerwonymi owocami zalanymi galaretką.

I tu się należy wyjaśnienie: mój P. uwielbia wszelkiego rodzaju wypieki,
aż mu sie uszy trzesą na ciasto,
a ja: nie lubię piec bo nie umiem i nie umiem, bo nie lubię

wiec na pewno się ucieszy (o ile go jakimś zakalcem nie nakarmię)

Widzisz Milunia,
chyba nikt poza nami nie obchodzi walentynek ,
bo tak tu pusto :)

Hehe własnie tez sie dziwie :)

A ja szukam pomyslow na walentynki dla swojego meza... na razie mam tylko kartnke,mysle o zrobieniu mu romantycznej kolacji przy swiecach jak wroci z pracy zeby mial nispodzianke i moze zgapie od was pomysl ciasta- ale innego :)))) taki nasz smakolyk ,mojego meza przede wszystkim ;)))) tylko musze sobie kupic foremke w ksztalcie serca :(

my tez obchodzimy:-))) w zeszlym roku zrobilam romantyczna kolacje przy swiecach...:-)))fajnie bylo.Mój dziobek o tym wiedzial,przyszedl do mnie z winem i bukietem róż,,,,bylo fajowo :-)polecm

Jak dla mnie to to swieto jesy bez sesu. Nie rozumie tego czemu pary tego dnia robia sobie niespodzianki, a nie przez caly rok. Milos nie na tym polega aby 14 lutego wyjsc z ukochana do kina czy zrobic romantyczna kolacje. Pary powinny przez caly rok robic na wazajem kolacje, wsplne wyjascia do kina itp. Ja nie obchodze walentynek, dla mnie nasze swieto jest przez caly rok.

a ja uważam że super, codziennie mówię i pokazuję mu całą sobą że kochm i jestem szczęśliwa, ale pierwszy raz w życiu zrobię mu ciasto, jakby nie te walentyki to bym nie zrobiła:)

niestety walentynki spędzimy osobno :-( ale za to 11.02 (w sobotę) idziemy na bal walentynkowy

po 1 pytanie bylo o to co sie planuje na walentynki a nie jaka sie ma na ten temat opinie,po 2 jak sie juz upieramy przy opini to i owszem jest to "biznesowe swieto" i co z tego?nic mnie to nie obchodzi.jesli jest to kolejna okazja do powiedzenia "kocham cie" i zrobinia czegos wspolnie to czemu nie?po 3 jesli ty nie uznajesz tego swieta to mam nadzieje ze twoj partner tez nie.bo nie ma nic gorszego niz czyjes zawiedzione nadzieje,.moja kolezanka tak ma-on nie uznaje walentynek wiec nic w ten dzien nie robi a jej jest przykro ze on nie da kwiatka nie zabierze na cistko czy do kina.wiec,,,,,,nawet jesli sie nie uznaje walentynek to czy jest to powod do psucia zabawy innym?

a co do planow.rok temu byly slodkie misiowate karteczki,ja upieklam ciasto(moj lasuszek uwielbia slodkosci-ja tez:)) i kino.a potem byl szampan i przytulansko:)i w tym roku pewnie podobnie bedzie.

Hej,

ja zamowilam nasza karykature i opprosilam o wstawienie serduszek i slodkich slow w tle :) mam nadzieje, ze mus ie spodoba prezent. Domyslam sie, ze on cos planuje - jakas kolacja, albo romantyczna restauracja i wtedy mu to dam :)

a ja zamowilam nam na stronie spreadshirt.pl koszulki w roznych kolorach z naszymi zdjeciami z wakacji na przodzie:-)

asienka! a gdzie zamowiłas te karykatury? latem można bez problemu na Monciaku, albo na Gdańskiej starówce znaleźć takiego malarza/rysownika, a teraz?
a czy ta osoba maluje również tradycyjne obrazy?

zobacz:

http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenia.phtml?id_kat_o=0&string_ogl=karykatury&cena_od=&cena_do=

: )

Anusia...

ja zamowilam na stronie internetrowej, ale nie na tej podanej nizej tylko na zagranicznej. Obecnie jestem w USA i tutaj zrobilam to zamowienie. karykatura wyszla super :)))) podobnie jak Ty ja rowniez w dzien walentynek bede oddzielnie z moim K. i swietujemy ten dzien w ta niedziele :)

pozdarwiam