Bardzo zadowolony (1) Firma walkin.pl przygotowała dla mnie wizytówkę internetową z lądowiskiem i... Krzysztof Strony Walkin-u ? (2) Ponoć firma robi dobre strony internetowe i szybko są dostępne w Google, czy... Piotr Skuteczne akcje w dobrej cenie (2) Nienajniższe ceny, ale gwarancja wysokiej pozycji w wynikach wyszukiwania.... Michał B
Jak najbardziej (2) Witam z firmą Walkin współpracuje już ponad półtora roku i jest to bardzo... Marcin. K Dopiero od niedawna (1) z firmą walkin współpracuje od nie dawana jestem zadowolona, choć nie zawsze... Karolina. T Polecam (2) Firma od ponad sześciu miesięcy prowadzi dla mnie kampanie Reklamową w... Izabela Kampania na 5+ (1) Moja firma skorzystała z usług firmy Walkin jako dodatek do głównej kampanii... M@X skuteczności trzeba im pogratulować (1) To fakt, że cena nie jest niska, ale koszt się zwraca wymiernie, więc polecam... Deweloper kozystam z uług już 4msc (1) i nie narzekam. dzięki ich działaniom wzrosła mi ilość zapytań i klientów o... Aurora