:) - opinia (1) Uważam ,że pub warka to świetne miejsce na spędzenie sobotniego bądź... :) Wszystko OKi :) (1) polecam ten lokal :) zwłaszcza na panieński wieczór Miła obsługa da się... aga DLA KAZDEGO COS INNEGO :/ (1) Moim zdaniem za duzo tam dziewczyn w stylu Cafe heh, wiadomo w czym rzecz !... Ilovemybabenow
fatalna obsługa (1) Klub wydaje się miły, ale fatalna obsługa psuje pierwsze dobre wrażenie.... Dawid małe sprostowanie do wypowiedzi pana USW (1) Znam bardzo dobrze te sytuacje i chyba zapomniał pan o kilku ,,szczegółach''.... Obiektywna:) dla mnie ok (1) mi sie bardzo podoba i nigdy nie mialam zadnych problemow :) monia Niegrzeczna obsługa oraz agresywny i złośliwy ochroniarz :(:(:( (1) Muszę z przykrością poinformaować że ten dogodnie połozony, estetycznie... USW Szkoda że strona... (1) Szkoda, że strona klubu jest centralnie wykradziona ze strony taboo.... r4r :) (1) bardzo fajnie, naprawde polecam :) anka misiu - opinia (1) Miejsce bardzo wajne polecam misiu fajowsko (1) bardzo fajna knajpka i czadowe imrezy :)) andrzej spokojne miejsce na wypicie piwka i popatrzenie na fajne dziewczyny (1) dla mnie BOMBA !! Bartezik