superrrrrrrrrr (1) super fajnie ekstra super hiper koper stoper! dzumadziajdzo tomek - opinia (1) ciekawe miejsce, bardzo fajne imprezy,mily klimat.naprawde ok :) tomek Nieporozumienie (1) Oceny są adekwatne do tego co zobaczyłem, a raczej tego, czego w pewnym... Michał
Wsystko ok;)) (1) Spoko klimacik... ochrona bardzo miła wystrój tak samo;) Dj dobrze gra:)... ANNA Muzyka (1) naprawde dobra muzyka i świetni DJ :D zagraja wszystko co chcecie :) Natalia Super Ekstra Wypiardowo! (2) Spoko klimacik. Ochrona przemiła:) i przystojna:) - szczególnie pan Paweł:)-... Czarna SYF I MELINA ... (1) Jeżeli chcesz przeżyć spoko impreze nie wiem czy WARKA jest idealnym miejscem... NIEZADOWOLONY tak sobie (1) ochroniarze bardzo mili, wystrój i klimat tez taki sobie... tylko szkoda ze... Ania Kasiunia - opinia (1) Maciasku inmpreza z Toba, to moje kolejne marzenie!!! Kocham bawic sie z... Kasiunia ja - opinia (1) wszystko jest ok w tej knajpie, ale TOALETY aż kują w oczy, jest tam zawsze... ja TO JEST EXSTRA KLUB (1) Ten klimat udziela sie tam wszystkim bawiacym sie piwo tanie dj dobrze graja Kuba22 bardzo fajny (1) Byłem w tym pabie ostatnio i stwierdziłem że naprawde swietny klimat i miła... tOuDi super (1) byłam ostatnio i nic się nie zmieniło extra pubik.Jedno z lepszych miejsc w... justyna Good PUb (1) spox pub aaaaaa KLUB Z KLIMATEM I FAJNYMI LUDZMI POLECAM (1) KLUB Z KLIMATEM I FAJNYMI LUDZMI POLECAM kamila pozerska knajpa (1) dla gosci w dresach i 17-tek a czy nie wchodza tam 13-tki ciezko... bożo tańce hulańce (1) Zawitałam w "piwiarni" po raz 1-wszy i odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. W... niusia wejherowianka - opinia (1) szczerze, to nie mam nic do tego klubu, tylko, że obsługa czasami mogłaby być... wejherowianka co to za ochroniarze !!! (1) Jestem urazona postepowaniem ochroniarzy w tym klubie... skoro ludzie... Urazona Fajne imprezki :) (1) Praktycznie, nie mam nic do zarzucenia temu lokalowi. Lubię czasem imprezować... mysza84