WARKOT

Warsztaty samochodowe

Pruszcz Gdański, Nowowiejskiego 37

Dziękuje (1) Warkot jako jedyny pomógł w środku sezonu z dnia na dzień gdzie inni nie... chico MS (1) Wymiana łożyska główki ramy, przewodów hamulcowych, ogólne okresowe... MS polecam (1) Panowie pomogli w awaryjnej naprawie, ekspresowo wykonana usługa, bardzo... Maciek
Zdecydowanie polecam (1) Druga moja maszyna trafia pod opiekę Warkotu i jak zawsze polecam ten warsztat. Stachu super (2) Oddałem swojego kucyka na zimowy przegląd do Warkotu trochę przez przypadek... Olo Jak zawsze polecam (1) Kolejny raz byłem w Warkocie ze swoją pełnoletnią Yamahą, i kolejny raz... Michał Sklep (1) Wszystko załatwione z prędkością światła. Zatkało mnie gdy zetknąłem się z... Jaca Serwis/przegląd 2015 (1) Kilka dni temu korzystałem z usług warsztatu. Jestem bardzo zadowolony.... cebularz Polecam (1) - dobry kontakt - wysoka jakość usług - rzeczowe i konkretne odpowiedzi na... Piotr wyjątkowe miejsce (1) To są ludzie, którym możesz powiedzieć w trakcie naprawy że masz jeszcze na... marek Pozytywne zaskoczenie (1) Jest to początek mojej przygody motocyklowej i od razu z polecenia trafiłem... Rafał Kurt Git garage. (1) Nie wiem jak to było z poprzednimi opiniami, czy może wystawiane w celach... Muszla Polecam Warkot (1) Cenę części i usług znaszjuż dokłądnie przed rozpoczęciem naprawy - nie ma... Krzysiek Fajne ludziki, uczciwy warsztat (1) Nie naciągają na niepotrzebne naprawy i wydatki (tak jak to ma niestety... Marcin Świetny warsztat (1) Świetna, rzeczowa, bardzo rzetelna i fachowa obsługa. Tym ludziom naprawdę... Szymon Pacific Świetnie - Oby Tak Dalej- POLECAM (1) Wybornie- moją Hornetkę przejrzeli, osłuchali dokręcili i chodzi jak nówka... zadowolniony świetny serwis dla quadów (1) Przyjechali po moje cacko do domu, w serwisie trzymali 3 dni po czym odwieźli... Tłusty Daras