Tomek - ocena (1) Folia na ekran od ręki i profesionalnie Tomek Ania - ocena (1) Bardzo pomocny Pan, wszystko wyjaśni podpowie , jestem zadowolona Ania Milena - ocena (1) Fachowe podejście, po rozmowie słychać, że pan się zna na naprawie i robi to... Milena
Monika - ocena (1) Polecam z całego serca! Korzystam z usług p. Sebastiana od około 4-5lat.... Monika Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam Warsztat GSM Pana Sebastiana. Bardzo profesjonalna... Kamila Ania - ocena (1) Fachowa obsługa, najlepsze diagnozy i naprawy. Ania Paulina - ocena (1) Szybka i kompleksowa naprawa telefonu. Miejsce zawsze po drodze. Polecam... Paulina Kasia - ocena (1) Nie mogłem trafić lepiej! Mój telefon miał problem z aparatem, ale Warsztat... Kasia MAriusz - ocena (1) jako stały klient polecam serwis MAriusz Michaił - ocena (1) Bardzo polecam. Wszystkie telefony firmowe serwisuję u Pana Sebastiana. Michaił Sebastian - ocena (1) Super obsługa. Wymieniałem ekran i naklejałem folię ochronną która jest... Sebastian Patryk J - ocena (1) Mega sprawna obsługa. Wszystko zrobione na czas i z pełnym doświadczeniem.... Patryk J Paweł - ocena (1) Szybko i fachowo Paweł Zadowolony klient - ocena (1) W moim telefonie nie działał mikrofon inne serwisy zalecały wymianę płyty... Zadowolony klient Leszek - ocena (1) Chyba najszybszy serwis w okolicy. Gdzie nie dzwonilem to tydzien a może dwa... Leszek Rafał - ocena (1) miła i kompetentna obsługa. a laptop teraz smiga jak nowy Rafał Adam - ocena (1) Polecam serwis klapka w iPhone 15 pro wymieniona tego samego dnia Adam Paweł - ocena (1) Jeśli zależy komuś na fachowej opini, świetnie naprawionwgo telefonu, porady... Paweł Kasia - ocena (1) Najlepszy serwis gsm w Gdyni. Pan Sebastian wie co robi! Kasia Praktykant - ocena (1) Bardzo polecam warsztat GSM, miałem okazje odbywać tam praktyki, dużo wiedzy... Praktykant