Rafał - ocena (1) miła i kompetentna obsługa. a laptop teraz smiga jak nowy Rafał Adam - ocena (1) Polecam serwis klapka w iPhone 15 pro wymieniona tego samego dnia Adam Paweł - ocena (1) Jeśli zależy komuś na fachowej opini, świetnie naprawionwgo telefonu, porady... Paweł
Kasia - ocena (1) Najlepszy serwis gsm w Gdyni. Pan Sebastian wie co robi! Kasia Praktykant - ocena (1) Bardzo polecam warsztat GSM, miałem okazje odbywać tam praktyki, dużo wiedzy... Praktykant Zbigniew - ocena (1) Serwis godny polecenia Zbigniew Maciej - opinia (1) Serwis godny polecenia. Obsługa na 5 .miło było tu trafić po poprzednim... Maciej Leszek J. M. - opinia (1) Jestem w pełni usatysfakcjonowany profesjonalną obsługą w tej placówce GSM... Leszek J. M. Deex - opinia (1) Polecam, serwis , zero zastrzeżeń , gorąco można polecić Deex Teresa - opinia (1) Profesjonalność Serwisu GSM przeszły moje oczekiwania. Usługi od solidnej... Teresa Monika - opinia (1) Wymiana wyświetlacza czy jakąkolwiek naprawa telefonu w bardzo szybkim... Monika sara - opinia (1) Myśle, ze najlepszy warsztat GSM w trojmiescie, jak nie w całej Polsce!... sara Paulina - opinia (1) Polecam Warsztat GSM. Bezproblemowa i szybka wymiana wyświetlacza. Super... Paulina Paweł - opinia (1) Kilka razy dokonywalem naprawy swoich telefonow w tym serwisie i napisze... Paweł Wojtas - opinia (1) najszybszy serwis w Trójmieście, chyba jako jedyni robią to na miejscu z... Wojtas Kacper - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego serwisu telefonów z Gdyni. Pan... Kacper Milena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych usług. Milena Kasia - opinia (1) Mój iPhone działa jak nowy. Super serwis GSM z Gdyni. Łatwo można dojechać... Kasia Romam - opinia (1) polecam, bardzo dobra robota. 2 serwisy odmówiły naprawy, a tu udało się... Romam