Andrzej - ocena (1) Dwa razy byliśmy w tym serwisie: raz motorola edge 60 pro z uszkodzonym... Andrzej Bartolini - ocena (1) Gdyby była szansa, to moglibyśmy wystawić pozytywną opinię za każdy sprzęt... Bartolini Kiki - ocena (1) Pan z serwisu Warsztat pomógł mi tuż przed świętami z telefonem, bardzo... Kiki
Angelika - ocena (1) Wymiana folii w s23 szybko i sprawnie... polecam matową, mniej widać odciski.... Angelika Marcel - ocena (1) Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście. Na bieżąco informacja o... Marcel Patryk - ocena (1) Wymiana ekranu tego samego dnia, klient s25 pozdraiam Patryk Paulina - ocena (1) Obsługa sprawna i profesjonalna. Szczerze polecam. Paulina Oliwka - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, konkretne informacje i brak ukrytych kosztów. Tak to... Oliwka Agnieszka - ocena (1) Dobry serwis to taki, do którego się wraca... tutaj właśnie tak jest. Agnieszka Dejwid - ocena (1) Szybko sprawnie i na temat, czego chcieć więcej? Dejwid Albi - ocena (1) Profesjonalna obsługa i uczciwe podejście do klienta. Wszystko jasno... Albi Magda - ocena (1) Profesjonalna obsługa,szeroki asortyment.Polecam Magda Iwona - ocena (1) Wymiana baterii przebiegła sprawnie, telefon działa zdecydowanie lepiej. Iwona Kierowca - ocena (1) Cała nasza firma naprawia tam sprzęt, więc o czymś to świadczy. Kierowca Hubert - ocena (1) Przyjeżdżam do Pana Sebastiana aż z Holandii, zawsze zbieram sprzęt do... Hubert Monia - ocena (1) Jak naprawiać sprzęt to tylko tutaj - przyjedziecie to sami się przekonacie ;-) Monia Zygi - ocena (1) Z ogromną przyjemnością polecam serwis Pana Sebastiana. Brakuje takich... Zygi Madzia - ocena (1) Serwis poleciła mi kuzynka i teraz ja polecam wszystkim. Wymiana ekranu w... Madzia Magda - ocena (1) Urwany kabel od ulubionych słuchawek, pęknięty ekran, "szybka" do wymiany,... Magda Hanna - ocena (1) Pan Sebastian naprawia niemożliwe! Hanna