Warsztat na godziny

Czy gdzieś w Trójmieście znajdę warsztat na godziny? Nie koniecznie samochodowy, po prostu muszę podłubać trochę ;). Konkretnie to potrzebuję wiertarki z wiertłami do metalu, nożyc do blachy albo szlifierki kątowej. Jakaś zgrzewarka punktowa byłaby dobry dodatkiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Warsztat na godziny

To raczej powinieneś poszukać wynajmu elektronarzędzi czy coś w tym stylu.
Nie wiem, nigdy nie słyszałem o wynajmie warsztatu na godziny.
---
Ogłoszenia Zlecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś widziałam (we Wrzeszczu)auto reklamujące taką usługę - tzn. wynajmem warsztatu na godziny :P

Ale nijak nie mogę sobie przypomnieć szczegółów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale google mi pomogły ;)

http://www.selfservice.portweb.pl/?s=34

czytałem już o tym, ale ten już nie istnieje. Poza tym jest samochodowy, więc cena jest dla samochodu, a ja po prostu muszę postać przy stole z wiertarką. Wynajem narzędzi na godziny odpada, bo ja również miejsca potrzebuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to może wynająć na miesiąc zwykły garaż? zmieścisz się?

np. http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/gdansk-oliwa-garaz-na-wynajem-ogl5682563.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/garaz-murowany-w-bespiecznym-miejscu-wynajme-ogl5682106.html

poszukaj ogłoszenia od osoby prywatnej i spróbuj się jakoś dogadać - jeśli teraz i tak ma garaż pusty, to może jakoś się umówicie na kilka dni?

tylko wtedy jeszcze narzędzia musiałbyś wypożyczyć :]

A kto przy zdrowych zmysłach będzie chciał wynająć komuś garaż by ten ktoś pod jego oknami żępolił ma szlifirce i tłukł młotkiem . Jak widać nigdy nie wynajmowaliście lokalu u kogoś .!!!!!!!!!!!!!!!

są też garaże wolnostojące albo w typowym ciągu garażowym :]

Nikt mnie nie rozumie. Potrzebuje po prostu trochę "podłubać" nie przez kilka dni, ale co najwyżej kilka godzin. Myślałem, że istnieje taka usługa, dla ludzi nie posiadających własnego warsztatu, a muszących trochę pomajsterkować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ależ ja Ciebie rozumiem doskonale. Ale skoro nikt nie spotkał się z taką usługą - to może trzeba poszukać jakiegoś "zamiennika" lokalowego.

A skąd jesteś Szymon?

Inne tematy z forum

Żarówki do samochodu (23 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

Dobry mechanik - gdzie? (26 odpowiedzi)

Kto poleci dobrego naprawde dobrego mechanika a nie partacza i zciemniacza ktory naciaga z okolic...