Re: Daj spokój,we wszystkich koomentach...
~kucharz z tasakiem
(14 lat temu)
Po pierwsze nie pisali tego postu właściciele bo po co mieliby? Po drugie w Gdyni daily nie ma konkurencji wśród pizzerii jeśli chodzi o jakość produktów jakich tam się używa. Jak ktoś nie jest świadomy że w tanich pizzach są w 100% wyroby seropodobne z utwardzanych olejów a nie z mleka, to wydaje mu się że jest super zarobiony bo kupil pizze za 13 zeta. Ale jak ktoś ma takie podejście, to lepiej żeby zamiast takiej pizzy wypil szklanke oleju, bo przynajmniej nie jest utwardzany chemicznie i wyjdzie mu jeszcze taniej. A są też ludzie którzy patrzą na to co jedzą i dla tych drugich jest daily, gdzie wolą zapłacić dwa albo cztery złote więcej ale dostać coś zrobionego z lepszych składników. A porównywanie daily z konkurencją? Proszę cie nie rozśmieszaj mnie...kto w Gdyni sieka wlasnorecznie wołowinę na cheeseburgery tak jak daily? (odpowiadam robi to jeszcze tylko Trafik bistro ale tam cheeseburger jest mniejszy i kosztuje 19 zeta) kto robi domowe frytki? kto ma takie dania jak Ciabatta w menu? która pizzeria sypie makaron parmezanem albo ma na pizzy suszone pomidory i prawdziwą szynkę parmeńską? Jak sie na to spojrzy w ten sposób to okazuje się że wcale nie jest tak drogo. A u konkurencji same kotlety "chawajskie" (bo z hawajami to mają mało wspólnego) albo pizza z pseudoserem, groszkiem i kalafiorem za 27,50(!). Z tego to się można dopiero pośmiać.
1
3