panga zamiast soli (3) Szanowni Państwo, jestem ( raczej byłam) stałą klientką Daily. Wraz z mężem i... była klientka Już otwarte... (1) Był remont... już jest otwarte ela lokal jest zamkniety? (2) od paru dni nie moge sie dodzwonic do wyzej wymienionego lokalu, tel... pawel
POLECAM (4) Jakiś czas temu wybrałem się do Daily , obsługa miła jedzenie pyszne i w... głodny Otwarte/ zamknięte ? (2) Czy ktoś mnie wyjaśni czemu od czasu kiedy powstała tam restauracja Baltic... Sąsiad pycha (1) Wraz ze znajomymi jesteśmy stałymi bywalcami daily zawsze nam smakuje a... viktor Polecam! (1) Pizza i hamburger najlepsze w okolicy, warto zajrzeć do tego lokalu, fajny... Websmajster Do trzech razy sztuka (1) Tak jak w nagłówki odwiedziłem Daily trzy razy. Za pierwszym pizza-naprawdę... Benek polecam (2) Pizza przepyszna - dobre składniki, świetnie skomponowane asta Jestem głodny... (2) Zamowilem....super....Głodny jak Wilk!!!! i dostaje telefon zwrotny...kurde... Szaibot Warto (4) Jestem stałą klientką pizzerii i nigdy nie byłam zawiedziona daniami - duże,... Zadowolona Ogólnie polecam (1) Karkówka świetna, cheeseburger wypas, Polędwiczki wieprzowe bardzo dobre ale... Paweł Rewelacja! (1) Lepszą pizzę jadłam może tylko we Włoszech! Cieniutkie ciasto, pyszne... Magdalena super! (2) Najlepsza pizza, jaką jadłam. Polecam. Gosia mieszane uczucia (1) Obsluga przyjazna, mila i to jest plus. Jedyny! WYbor z menu jeszcze ok, ale... XoXo