WashEco

Myjnie ręczne Pranie tapicerek

Gdynia, adm. Józefa Unruga 87

Porządne pranie (1) Zdecydowałam się na pranie tapicerki, jestem zadowolona z efektu. Polecam. Danuta Polecam! (1) Super! Nie poznałem mojego auta przy odbiorze! Tapicerka bardzo dobrze... Krzysztof Super (1) Jestem bardzo zadowolony z uslugi prania tapicerki. Wyglada jak nowa a mialem... Carlos
Polecam myjnię (1) Zdecydowałem się bazując na pozytywnych opiniach znajomych, tym bardziej, że... Mariusz H Zdecydowanie polecam! (1) Dałam do wyprania tapicerkę, efekt rewelacyjny, wnętrze jak nowe. Nie ma... Agata Nie polecam (3) Miałem do wyprania tapicerkę w aucie. Po tych pozytywnych opiniach byłem... kkk Polecam! (1) Byłem w dwóch innych myjniach w okolicy, panowie oglądali, oglądali i... Mirek Szybko i bez problemów , polecam (1) Podjechałem w sobotę z rana , w między czasie wyskoczyłem na zakupy. Auto... Ryszard Szybko i dokładnie !!! (1) Potrzebowałam przygotować auto na wesele. Pan Sebastian oprócz standardowej... Ola Polecam :) (1) Uprzejmy Pan starannie posprzątał mojego Yarisa (nawet w bagażniku).... Magda Super!! (1) Samochód został umyty bardzo dokładnie i ładnie. Polecam! Tomek bardzo dobra myjnia (1) dobra myjnia. gosc, ktory myje dokladny jak aptekarz. ceny sa bardzo... Marek W Malgorzata - opinia (1) Swietnie umyty samochod. Bardzo fachowa obsługa. Malgorzata