Wątek bez znaczenia.

Drogi Panie Adminie137.
Spoko rozumiem.
Perturbacje zawodowe są perturbacjami zawodowymi.
Serio, aż tak on się rozrósł ten muzyczny? ;) hehehehe
Podejrzewam, jego macki poczęły zaginać swą grawitacją czaso-przestrzeń.

Ten wątek będzie totalnym free stylem.
Pies Pani Anny leży mokry.

Jakkolwiek, dziękuję za informację.
Oznacza to szacunek z Pana z strony do mej skromnej osoby.

http://www.youtube.com/watch?v=fIZ8R1OLkl0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wątek bez znaczenia.

Oczywiście, C, nie udawaj nikogo innego, bo to nie byłbyś Ty. A do Ciebie, jakim jesteś, już się przyzwyczaiłam ;)

Ja też już inna nie będę, sorry ;)

https://www.youtube.com/watch?v=CbM5R2Xjddw

NO. :)
Zazwyczaj wśród ludzi świadomych siebie, po tolerancji następuje etap akceptacji.

Spoko. Wszystko jest jak trzeba.
Ja nie jestem skromny jak Ty. I tyle.
Albo przestałem być jak byłem mały.
Nie pasi mi udawać kogoś kim nie jestem.
ps. Lubię Cię bo nie mam powodu by Cię nie lubić.

E tam, mnie tam co najwyżej tolerujesz ;)

Ejże.
Ciebie też lubię.
Masz okulary.
A to już coś na początek.

No, C, lubisz przynajmniej jednego człowieka. No, dwoje ;)

Skoro o psiakowatych.
Wszystkie wilki, hieny, lwy i tygrysy chowają się w głęboką kieszeń w stosunku do genialnej strategii polowania jaką mają w genach psy pustyni nazwij je Likaonami.

Uwielbiam je.

https://www.youtube.com/watch?v=vAgGJb4IfRo

I jednocześnie nie lubię ludzi.

https://www.youtube.com/watch?v=yauvU_heUHA

Dlatego kocham psy Ann.

https://www.youtube.com/watch?v=Qx7R0pvKgrI

Aniu...dzięki Tobie możemy zobaczyć jak pięknie budzi się dzień,dziękuję i dobrego dnia życzę:)....niechże wreszcie podłączą ten gaz!!!

Kolejny całkiem przyjemny dzień się zapowiada.
I kolejny weekend bez obiadu.
Na codzienne wyjścia rodzinne do restauracji mnie nie stać. A po drugie nie przepadam za restauracyjnym jedzeniem.
Jakoś nie zapowiada się aby do jutra zmieniło się cokolwiek na froncie gazowym.
Miałam dziś szczęście- nie spotkałam psa mordercy.
Gdzieś kiedyś czytałam, ze często właściciele upodabniaja się do swoich psów. Zastanawiam się na ile jestem podobna do mojego czworonoga. I czy z wygladu czy z charakteru.
Osoby, które nie lubią lub nie mogą zwlec się rano z łóżka i pójść na spacer niech żałuja. Wciąż, za kazdym razem zadzwia mnie, jak o tej porze intensywnie pachnie powietrze.
I jak pięknie.
Myślę, że zadne perfumy nie moga konkurować z zapachem powietrza przed i o świcie.
Pan M napisał,że spotkał cos w swoim lesie. To chyba jakieś ptaki?
Ja dla odmiany widziałam ptaki lecące tuż nad powierzchnia wody.Ale nigdy wczesniej nie spotkałam się z czyms takim. To była czarna chmura ptaszysk. Nie chce pisac, że były ich tysiące, ale setki na pewno. Kilka dni temu.
Poniżej krotka fotorelacja ze spaceru. Pierwsze zdjecie to widok z plaży na bulwar.Ale ni nie widac.
Miłego dnia. i Dobrych obiadów Wam życze. Ale bym zjadła coś dobrego.
http://tufotki.pl/rREN7

Śliczne zdjęcie, ale i tak bym nie wstała tak rano ;)

Jest piękne Aniu:)

Zdjecie byłoby naprawdę ładne, gdyby było robione normalnym aparatem fotograficznym a nie najzwyklejszym telefonem.
Ale wschody rzeczywiście są piękne i niby oglądane każdego dnia w tym samym miejscu, a za każdym razem inaczej to wygląda.

Fotka jest obłędna:)To już się nie dziwię,że tak rano wychodzisz bo faktycznie warto:)...To dzisiaj z rana miałaś lekki horror,czuję,że trzęsłabym się nie mniej niż Ty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aniu, ten widok na fotce jest cudowny ;)

I jeszcze krótka historia dzisiejszego spaceru.
Wyszłam radośnie dzis trochę wcześniej. 5.05 na zegarku była.
Idę spokojnie, no bo kogo o tej porze mogę spotkać. Na prawej ręce owinięta smycz. W lewej latarka. Lubię mieć przy sobie światło na wszelki wypadek.
Zresztą czasem w lesie tez sie przydaje.
Ale wracając do spaceru. Ide spokojnie chodnikiem, a tu zza rogu wychodzi człowiek. Mężczyzna. A z nim pies morderca. I nie mam tu na myśli żadnej konkretnej rasy a po prostu charakter zwierzaka.
Od niedawna mieszkają w pobliżu, a już zdążył pogryzc dwa psy. Malutkie.
Mój pies zobaczyl go pierwszy. A że tez za nim nie przepada wiec wszystkimi 4 łapami wyrwal do przodu warczac tak, ze każdego by odstraszył. Nie spodziewałam sie tego więc bezwładnie polecałam za psem. Koles z mordercą chcac uniknąc chyba wielkiego szczekania o 5 rano odwrócił sie i ciagnąc swojego warczacego psa pobiegł w druga strone. Ja zatrzymałam sie na drzewie, tzn smycz owineła sie wokól pnia i pies stanał. Nogi mi sie trzęsły, tak, ze nie byłam pewna czy iść dalej czy wrócic i zdac psa śpiacemu męskiemu czlonkowi mojej rodziny. No ale poszłam dalej.
Reszta minęła bez wielkich zakłóceń.
Las jak codzień był urokliwy.
I tak, wiem, ze mój pies jest niewychowany. Że brak mi konsekwencji.
Ale i tak jest najmilszym, najpiekniejszym psem.

2xInko, glut będzie zawdze, chyba, że go wyjmiesz. Niestety jeśli gotujesz w skorupce zostanie, tyle, że po ugotowaniu go nie widać. Ja zawsze przed smażeniem widelcem, łyżeczka, palcami wyciagam gluta. I nie mówie tu o bialku tylko o tym jednym glutowatym fragmencie białka.
Próbowłam nauczyć się jak wrzyucać zdjecia na forum, ale w pewnym wieku na tak skomplikowane nauki jest juz za pózno.
Za to znalazłam inny sposób aby pokazać zdjęcie z porannego spaceru. Nie jest to dzisiejszy ranek, tylko z poprzednich dni. Ciekawe czy zadziała:

http://tufotki.pl/m7Mmc

No to z lekka obrzydziłaś mi jajka na miękko;)....żeby "gluta " nie było muszą być bardziej ścięte;)...i kurzej produkcji;),aczkolwiek sztucznych chińskich jajek nie znam więc trudno mi powiedzieć czy występuje w nich "glut" ;)w sumie to nawet nie chcę tego sprawdzać:D

Jaja kurzej produkcji, to nic śmiesznego. JUz kiedyś wspomniałam, że w Chinach produkują sztuczne jaja. Do jedzenia
U mnie kurze jaja czekają na czasy z gazem.
Lubie jajecznicę. Gotowane jaja też lubię, dopoki nie przypomne sobie o białku. Bo ja mam tak, że muszę wyjąć z białka taki gęsty "glut". A mogę to zrobić tylko jeśli surowe jajo rozbije. Więc gotowWieane jaja lubie do momentu przypomnienia sobie o tym glucie.
A z braku gazu żartuje, bo co innego mogę robić.
http://www.youtube.com/watch?v=tGbRZ73NvlY

Inne tematy z forum

Problem z uzaleznieniem.. Alkohol, depresja... (8 odpowiedzi)

Witajcie. Kiedys juz stworzylem tu watek, w ktorym prosilem o pomoc z uporaniem sie ze swoim...

e-sport (4 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...