Wątek dla miłośników zwierząt:))

Ostatnio kilka wątków skończyło się tematyką zwierzęcą;) Więc dla miłośników tychże otwieram nowy wątek;) Foty mile widzianeee:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wątek dla miłośników zwierząt:))

trzy lata temu przygarnęłam psiaka, ktoś wyrzucił go z samochodu i jeszcze chyba drugi samochód przetrącił mu biodro, długo mi uciekał i wracał na miejsce skąd go wyrzucili......
od sąsiada, który zmarł przygarnęłam psa, bo spadkobiercy kłócą się o dom a nie myślą o zwierzęciu, na początku karmiłam go przez płot a potem bezczelnie wzięłam do siebie;)
oprócz tego moje dwa psy....
ilość kotów jaka przewinęła się przez mój dom - już nie pamiętam ;)

był okres że miałam cztery psy i cztery koty ;)

teraz mam trzy psy (jeden chyba niedługo odejdzie...) i dwa koty ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieszę się, że doceniasz tych brzydszych od nas :D Ja zawsze wychodziłam z założenia, że jak się nie ma co się lubi... to się w końcu znajdzie i polubi ;)

Jaką ja widziałam przed Świętami kapitalną pluszową interaktywną świnię. Chrapała i chrumkała. Szalenie mi się podobała!
Takie trochę niedyskretne pytanie mam M30+... tę świnię dziecku podprowadziłaś? :D

Dwa lata temu w okolicy Mińska Mazowieckiego w najgorszym upale stał przywiązany do barierki przy drodze duży owczarkopodobny piesek. Wyżłopał prawie całą butelkę wody mineralnej zanim przyjechała straż miejska. Ryczeć mi się chciało, bo pies już nie młody, zadbany a ktoś bez sumienia skazał go na cierpienie. Niektórym ludziom powinni robić to samo w odwecie i tu się z Wami zgadzam.

to jest nas dwóch ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ Hal,

osobiście wolałbym godzinę sam na sam z taką osobą. Gdyby go przywiązać do drzewa, to by się spodziewał, że nie dostanie pić, jeść, nikt go nie usłyszy przez kilka dni...

W moim towarzystwie nie wiedziałby co go może zaskoczyć. A ja lubię być towarzyski ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A to moje http://i60.tinypic.com/2192xpi.jpg

@sis
No w konkury z mężczyznami to koty i psy nawet nie maja co stawać.
Odpadają w przedbiegach.
Ale...jak się nie ma co się lubi...
Ja teraz mam pluszowa świnię :D

yhmmm... najlepiej przytula mężczyzna :)

Stosowałbym wobec takich ludzi (przywiązujących pieski do drzewa) zasadę wzajemności :/ Może wtedy odczuliby, jaką krzywdę czynią tym bezbronnych i ufnym stworzeniom.
A każdemu, kto bierze pieska ze schroniska i otacza miłością, św. Franciszek i błogosławi, a uratowane stworzonko obdarzy bezgraniczną miłością i oddaniem.
Dedykuję Tobie i innym ten film o jamniku, co odnalazł nowy dom i wielką miłość:)

http://www.youtube.com/watch?v=OlwFV_jmDHI

Przedstawiam Wam mojego aktualnego lokatora - Skubiego ;)

Mamcia wybyła na urlop i Skubi znów pojawił się u mnie.
Został przygarnięty rok temu ze schroniska. Jakieś 'bydle' przywiązało Go do drzewa w okresie wakacyjnym ://
...
Kochana przylepa ;) tylko mu troszkę moi sąsiedzi przeszkadzają jak tak się plączą po 'Jego' klatce ;))

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie to co psiak, co to przyjdzie i przytuli

@Tinker Bell
ludzie.......

Dzięki TB, trochę się tych psiaków przewinęło przez mój dom, ale każdy znalazł swój nowy lepszy dom :))

Ja bym te wszystkie zwierzątka zaadoptowała:(((( Nie mogę tego już czytać nawet, że ktoś wyjeżdża na wakacje więc psa puffff do lasu, na ulicę.
Przecież hotele dla zwierząt nie są takie drogie, a jak kogoś stać na wczasy to niech wyda i na tego zwierzaka kasę:((((

Mojego niemęża kolega, uśpił swojego psa bo miał grzybicę. Stwierdził, że taniej będzie kupić nowego psa niż leczyć starego. Który stary nie był. Miał 6 lat. ROZUMIECIE??? Przecież nie mówimy tutaj o zepsutej pralce:((((

Chcemy jechać na wycieczkę w październiku a ja specjalnie "nianię" do zwierząt sprowadzam, bo nie mam sumienia ich oddać nawet do hotelu.

Nie ogarniam tego, poważnie. Mikronezja, robisz wielką rzecz!

Sadyl jestem z Ciebie dumna!:))

Ale koty się łaszą i mruczą czego szczerze nie znoszę... brrrr na samą myśl mam gęsią skórkę ;/

koty jak rybki, są mało interaktywne, a przynajmniej ja takie miałam okazje poznać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie pojmuję jak można nie lubić kotów ;) Poczułam lekkie ukłucie w okolicy serca ;)
To zwierzątka całkiem podobne do posiadanych przez Ciebie szynszyli. Mają futerka, szybko biegają, prowadzą ekscytujące życie nocne... Jedynie ich futerka nie są w cenie :D

Ano broją...czasem aż się budzę :) ale zazwyczaj wystarczy im dać coś do żarcia i już cisza nastaje akurat "na zaśnięcie" :)))

Cudne:))) Ale dwa broje!:))) Widacz po oczkach, że broją po nocach:)))

@Hal
mówisz - masz :)))

image

Inne tematy z forum

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...

marynarz pozna panią (193 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...