Wątek kinowy

Ponieważ wątki kinowe przewijają się tu i ówdzie, zakładam jedynie słuszny wątek kinowy ;)

Przyszła sobota, Gdynia, na co i o której - dam znać w środę wraz z propozycjami filmowymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wątek kinowy

Sam...miałam ale z Waszą pomocą lenie!;)...robota leży odłogiem;)...
Ex....dobre:P;)
Wreszcie mam trochę czasu i będę go wykorzystywać,a co!;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie kaptury tylko opończe :)

Miała ? :)

Kaptury miałaś dziergać ;)

Hmm..dostałaś etat w bibliotece ? ;)

Wiem co będę robiła przez najbliższe parę lat...filmy,książki,książki,filmy;)jak ja to lubię!!!:)

Z innego sortu - fajne były "Głowa byka", "Elephant white" a już na pewno warto zobaczyć "Prawnik z Lincolna" - świetny po prostu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie widziałam, ale postaram się nadrobić. Z Meryl to utkwiły mi w pamięci dwa filmy : Pożegnanie z Afryką i Co się wydarzyło w Madison County. A, i jeszcze Wybór Zofii.

Meryl jest genialna,ja ją uwielbiam:)...."Dwoje do poprawki" - świetne i pouczające;)

ex

>Dla Vi - "Dwoje do poprawki" (scena w kinie - bezbłędna ;)) bo nie znam kobiety, która by nie lubiła Meryl Streep.

Prawda! :)

Buahaha :D Albo Plebania z dubbingiem PlattDeutch :D

Jakiś czas temu, skacząc po kanałach, trafiłam na Niewolnicę Izaurę po śląsku. To było niezapomniane przeżycie ;)

Chciałbym usłyszeć kiedyś Ranczo z niemieckim dubbingiem :D

Meryl Streep lubię, i owszem :) W zeszłym roku byłam w kinie na Sierpniu w hrabstwie Osage, bardzo dobry film, z dobrymi aktorami, Julia Roberts grała i Ewan MnGregor również :) Polecam, oczywiście.

Dystrykt po niemiecku odpada, po angielsku szybciej ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

20 lat chyba :)

co dodaje temu filmowi "wiarygodności" - nie bardzo pamiętam, ale ile lat ten statek wisiał w powietrzu nieruchomo nad ziemią ? :]]]]

Sam - przypomniałeś mi jeszcze coś odnośnie "Dystryktu 9" - to, że ujęcia kamery pracują tak jak przy dokumencie - co dodaje temu filmowi "wiarygodności". Ten element mi się tam spodobał.
Dla Vi - "Dwoje do poprawki" (scena w kinie - bezbłędna ;)) bo nie znam kobiety, która by nie lubiła Meryl Streep.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co gorsza w niemieckiej TV wszystkie zagraniczne programy, filmy i seriale są dubbingowane.

Aha Al Jazeera mam z 7 różnych ale pro7 nie widzę :] - nawet gdyby było to pewnie nie zniósłbym obcych szwargoczących po niemiecku ;]

@vi
Pierwszy raz jak oglądałem District, byłem bardzo sceptyczny, bo ci kosmici wyglądają nawet zabawnie, ale fabuła rozwinęła się całkiem ciekawie i wyszedł fajny film z elementami dramatu. Fakt, że trochę flaki latają, ale latają w granicach normy :D

@wdr
Wyłączyłem już kompa wczoraj i nie mogłem odpisać, że leciał na Pro7 ^^

Inne tematy z forum

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (14 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...