Wątek kinowy

Ponieważ wątki kinowe przewijają się tu i ówdzie, zakładam jedynie słuszny wątek kinowy ;)

Przyszła sobota, Gdynia, na co i o której - dam znać w środę wraz z propozycjami filmowymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wątek kinowy

"Dystrykt 9" - dobry. Psychologicznie ujęty temat."Kamerdyner" też dobry , z sensacji warto obejrzeć "Droga milionerów"("The Millionaire Tour"), "Kontrabanda". Jeszcze "Kaznodzieja z karabinem".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A że się tak zapytam to na jakim programie ten Dystrykt 9 jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie nazwałabym siebie miłośniczką sci-fi, ale lubię i takie kino.Może się przełamię i obejrzę, z tego co pamiętam, film miał niezłe recenzje.

Czy kosmici w District 9 są obrzydliwi ciężko powiedzieć, zależy czy lubisz krewetki :D A tak serio, to kosmici z Obcego są dużo straszniejsi i są obślizgli ;) Ci z District 9 okazują się bardzo przyjaznymi stworami i nie agresywnie nastawionymi do ludzi. Bardzo ciekawie jest nakręcony i do tego fabuła jest ciekawa więc dla miłośnika Sci-fi ten film to obowiązek ^^

Tytuł coś mi mówi, wpadł mi chyba w oko w programie tv. To mówisz, żeby nie oglądać? Obrzydliwe filmy wykreślam z listy :)

A jutro wszystkim serdecznie polecam Jak zostać królem, aż dziw bierze, że jedynka pokazuje tak dobry film ;)

Obrzydliwy film to "Wilgotne miejsca" tego nie polecam, wrecz odradzam. Pewnie i tak bedzie mial swoja widownie.
Dystrykt 9 podobal mi sie. O ile pamietam to poczatek byl malo ciekawy, potem sie rozkrecil. Tez czekam na druga czesc :)

Prometeusz bardzo mi się podobał, Dystryktu nie oglądałam, ktoś mi powiedział, że jest obrzydliwy ;) Znaczy, że kosmici są tam obrzydliwi, więc jakoś straciłam ochotę.

Prometeusz się skończył i zaczął sie District 9 :) Bardzo fajny film, kilka razy już oglądałem, szkoda że nie ma części drugiej, bo na to wskazywała końcówka filmu :/

A ja właśnie obejrzałam Kamerdynera, polecam :)

Tak, Majranku, słyszałam, że są gorsze filmy, ale nie zamierzam już sprawdzać ;)

"Ida....podana dla przykładu iż kino polskie jest doceniane,odbiór to już sprawa indywidualna:).." - Ineczko, wiem ;) Dlatego kolokwializm wsadziłem w cudzysłów. Film dobry ale zależy kto czego oczekuje, jak patrzy, odbiera i obserwuje ;)

Ida....podana dla przykładu iż kino polskie jest doceniane,odbiór to już sprawa indywidualna:)....wiele filmów polskich podanych przez Was to fajne pozycje i są dowodem na to,iż nasze kino nie jest takie złe:)...mój nr 1 z ostatnio oglądanych w kinach to "Bogowie":)

Właśnie Prometeusza oglądam w TV

Dwa ostatnie - b.dobre. Dwa pierwsze - nie widziałem - ale polecane mi były, więc postaram się obejrzeć. Dzięki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam kinomaniakow :)

Zrobmy sobie wnuka - Mnie sie podoba, nawetl kilka razy sie usmialem, widzialem gorsze filmy.
Ida - Tak jak juz bylo napisane... nie dla wszystkich a wiekszosc bedzie chyba zawiedziona ;)
Wsele - Super film.
Kochanie, chyba cie zabilem - Taki zabawny film, dalem sie wciagnac :)

Z polskich produkcji to jeszcze warto by...
Uklad zamkniety, Sluzby specjalne, Dom zly, Poklosie.
Mozna by jeszcze cos dodac, ale nie wszystko widzialem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No w książce było, ze wylądowali na tej planecie czego w filmie już nie pokazali. Wymyślili własne zakończenie.Niemniej jeśli pominąć ten fakt sam film bardzo fajny.A właśnie, przypomniało mi się, że mam wersję z 1972 roku, radziecką ale z angielskimi napisami ;) Kosmos normalnie....

Solaris czytałam, bardzo dobra książka. Moon bardzo dobry, polecam, Prometeusz też mi się podobał, dwójki nie było jeszcze w kinach, na pewno.

Oglądałem je wszystkie chyba, Moona nie pamiętam, ale chyba też ;) Prometeusz 2 jakoś w kinach ma być czy był

A jeśli "Obcy" Ci się podoba to jeśli nie widziałeś zerknij na "Event Horizon", "Sunshine", "Moon" czy "Solaris". "Grawitacja" też dobry. I "Prometeusz".

Ida ła radę ;P

O Idzie się nie wypowiem, bo nie widziałam.Ale cieszę się z sukcesu :)

Inne tematy z forum

muza na dziś (778 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...