Wątek kinowy

Ponieważ wątki kinowe przewijają się tu i ówdzie, zakładam jedynie słuszny wątek kinowy ;)

Przyszła sobota, Gdynia, na co i o której - dam znać w środę wraz z propozycjami filmowymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wątek kinowy

Kot również jest wmieszany w całe to morderstwo..
Wzamian za milczenie, dostał trochę z naszego kolegi...zjadając ze smakiem resztkę wątroby obiecał milczeć jak grób
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zostałam zdemaskowana!!!!!muszę się ukryć!!!!;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze kosmitko... z tym żeby wstawić ptaszka, to mój pomysł był...Ale koleżanki mi dały bury za to....powiedziały że świstak bardziej odwróci uwagę od całej sytuacji

Graszka, po tym co napisałyśmy, to chłopak 2x bardziej chce! ;):D)))

Jest prawie nie możliwe, aby w tym samym dniu nastąpiła usterka kamer z monitoringu w kawiarni a obraz z kamer umieszczonych przed wejściem do budynku został tak zniekształcony, że nikt nie jest wstanie nikogo rozpoznać - zdradziła grupa dochodzeniowa gdyńskiej policji.

Podobno tylko jedna osoba zauważyła coś dziwnego. Coś co zapadło jej w pamięć, ponieważ zazwyczaj o tej porze wychodziła codziennie na spacer z psem. Dla dobry sprawy dochodzeniówka nie chce ujawniać kim jest ta osoba. Wiadomo jednak, że biegli policji na podstawie opisu wykonali portret pamięciowy podejrzanej kobiety. Dziś wiadomo, że jest ona właścicielką kota...

image

k.a. wolę uprzedzić ;))
żeby potem nie było

kosmitka chwast to nie świat, tylko chwast :D do takiego każdy źle jest nastawiony ;):))))

Ex, przemyśl 2x czy napewno tego chcesz... może niech duch Sama Ci doradzi:-)))

a główną dowodząca była Vi , jako , ze jest przewodnicząca koła filmowego i wielką fanką kryminałów ;):D)))) hahaha

ja nie do całego świata jestem pokojowo nastawiona ;)))
Graszka, ja z ptaszkiem Sama nie mam nic wspólnego ;))

Dla niepoznaki wstawiłyśmy w stopce ptaszka Sama, następnie stwierdziłyśmy, że wstawimy świstaka...i jakby nigdy
nic, wstawiałyśmy jego posty, wspólnie ustalając na prv, jaka ma być treść by nie było podejrzeń.

pójdzie, pójdzie :) a się zdziwi jak zobaczy, ze wszystkie jesteśmy miłe, urocze i pokojowo nastawione do świata ;):)))))

k.a. dlaczego odstraszasz exa ? a tym samym innych hahahah
teraz chłop na pewno nie pójdzie

bo tak było :D początkowo dla zmylenia używałyśmy jego loginu, dziękując na forum za wspólnie spędzony czas i od czasu, do czasu pojawił się inny krótki post, ale teraz słuch wszelaki po Samie zaginął ;):DD)))

ex :) zacznij się bać! ;):D)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to źle słyszałeś ;)))
Lepiej może popatrz, że Sam ciągle udziela się na forum
chyba że to jego duch ;))))
Sam, proszę o weryfikację czy to Ty czy może duch?

Podobno Sam nie narzekał, ponieważ nie miał wyboru. Próbował ratować sie proponując spotkanie w kinie następnym razem, ale nie zdołał tym przekonać podejrzanej grupy kobiet i został skonsumowany w miejscu publiczny tak, że nikt tego nie zauważył. Grupa rozeszła sie niby nic przecierając dłońmi usta. Jedyny ślad, to jeden kubek do kawy za dużo na stoliku, ale kto zwraca na to uwagę. W oddali widać jeszcze było dwie podejrzane dziewczyny z parasolami w rękach, które coraz szybszym krokiem odchodziły od miejsca spotkania idąc w kierunku nieoświetlonej uliczki od czasu do czasu sprawdzając, czy nikt za nimi nie idzie. Trop sie urywa.
Tak słyszałem...

kosmitko jesteś doskonale zorientowana :D 15tego jest wyjście :)

Sam nie tylko nie narzekał, ale nie może się doczekać następnego wyjścia do kina ;)
ex, będziesz razem z Martinem to nie ma się co bać ;)))
zresztą, my same w strachu ;)))
Martin, ale to wyjście jest w przyszłą sobotę a nie w tą ;) chyba że coś przegapiłam ?

hehehe badam jego odwagę ;):D))

K.a......nie strasz chłopaka bo nie pójdzie;):D

Inne tematy z forum

Klimatyzacja w biurze (55 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...