Wątek muzyczno - konwersacyjny vol. 5

Nowy wątek, nowy początek ;)

http://www.youtube.com/watch?v=59k6wiuBrMo

Ania Rusowicz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wątek muzyczno - konwersacyjny vol. 5

Dziewczyny, rozwińcie temat, bo nie wiemy o co kaman ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A no tak Ilona, teraz drugi raz przeczytałam:) coś w tym jest co piszesz, aczkolwiek lepiej nie wdawać się w dyskusję z takimi osobami:)

Nie, nie
Ja odczytuję to tak, Ten ktoś miał pełną świadomość że wdr sobie żarty z niego stroi, brak reakcji innych to forma aprobaty na takie zachowanie a i tej osobie zapewne to nie przeszkadzało , skoro milczała tudzież śmiała się razem z nimi.
Ciężko mi w sumie to analizować, skoro nie znam przypadku. A może znam, bo na forum ciągle się tak dzieje ;)
Ostatnie zdanie to mały żarcik :)))

Ilona, czyli mówisz, że skoro nie było reakcji , uważasz, że ktoś może nie był świadomy, ze wdr sobie jaja z niego robi,to te osoby miały dystans do siebie tak? bo tak Cię zrozumiałam

> wtedy gdy dana osoba nawet nie była świadoma tego....
Graszka, nie wierzę, że ktoś mógł być nieświadomy. W moim słowniku to się dystans nazywa, jednak nie wszystko można mierzyć jednakową miarą i nie na wszystko należy się zgadzać.
A skoro nikt nie reagował i wszyscy się świetnie bawili, to w czym problem ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, przysrywał...nawet wtedy gdy dana osoba nawet nie była świadoma tego, że on sobie z niej kpi...Tylko że wtedy reszta osób się z tego śmiała i NIKT nie reagował.
Bez przesady...Vilette, to nie żadna melepetka.Kiedy ma chęć to i odpyskować potrafi.
Sama kiedys miałam z nią spięcie, z którego dzisiaj się śmiejemy obie.

Może dlatego, że Vi nie umie być chamska, nie umie krzyczeć i tupać nóżkami ? Tzn tak mnie się wydaje.
A szkoda trochę, bo niektórym czasem by się przydało odpyskować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie o to chodzi. Blokowanie ogólnie uważam za bezsensowne, chyba że wątków dotyczących sprzedaży / kupna itp. W przypadku Vilette jestem zaskoczona Jej reakcją, bo do tej pory nie przejmowała się tym, co pisze do niej wdr - a teraz skończyło się zamknięciem wątków? Po co??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mikro, ale że co ? Że jedni mogą blokować a inni nie ? Bezsensu
Wdr nieraz przysrywał, owszem i pora przestać się na to zgadzać. To nie pępek tego forum. On nie ma poczucia humoru, on po prostu z nikim się nie liczy, płytkie to a zarazem przykre.

A, że wdr to nie pępek świata, VILETTE !! Ino chyżo zakładaj mi tu wątek kinowy, bo kto jak nie Ty zrobi to najlepiej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale tu nie ma co się dywagowac bo jesteśmy wszyscy zgodni że wdr jest bezczelnym chamem o sklonnosciach dewiacyjnych. Większość wpisów jego jest tak zabarwionych ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wiesz co Graszka....no ręce opadają....już mi się nie chce tłumaczyć...też się trzymaj...a najlepiej własnego zdania:)
ps.chyba nie chcesz żeby ten ktoś przypomniał w jakich okolicznościach wypowiedział cytowane przez Ciebie słowa...umiejętność zachowania dyskrecji to bardzo cenna cecha,prawda?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inko, ktoś niedawno mówił coś, ze trzeba mieć dystans do siebie i otaczającego świata.Trzymaj się kobieto:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale wyrażaj opinię nie wciągając mnie przy tym...ok?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ty daj sobie na luz...Ja nie mam prawa wyrazić swojej opinii?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Graszka...czy jak ktoś wyraża swoją opinię dosadnie to zaraz musi być zdenerwowany...weź daj sobie na luz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inka, czego sie mnie teraz uczepiłaś? nie przeginasz z nerwami?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Graszka...podaruj już sobie...czasem należy rzeczy nazywać po imieniu a nie olewać,dać sobie spokój...itd
Tak Sam....masz rację...a takim dewiantom mówimy stanowcze NIE;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Przecież od samego początku próbowałem was uświadomić że wdr to dewiant :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inko, nie chodzi mi o określenie, tylko fakt, że kogoś udało mu się wytrącić z równowagi. Mam na myśli naszą Vilette.
Uważam, że powinna, mówiąc kolokwialnie, olać jego oceny i robić swoje dalej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja wyrażam swoje zdanie Graszka i nie sądzę żeby określenie cham satysfacjonowało wdra.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....