Wątek na rozruszanie ;)

W związku, z licznymi narzekaniami, że na forum nic się nie dzieje, nikt nie pisze, zakładam wątek na rozruch :)
Popiszmy o h-ooyach, mujach, dzikich wężach czy też innych rzeczach :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wątek na rozruszanie ;)

To jak z tym kinem będzie za tydzień? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś w tym jest kosmitko:-) Staram się traktować ludzi tak, jak sama chciałabym żeby mnie traktowano, bez uprzedzeń...
Kiedyś,gdy jeszcze nie pracowałam w swoim zawodzie, dorabiałam do studiów, pracując w biedronce.
Do pracy przyszła nowa kobieta, którą rzekomo dużo osób z pozostałych pracowników znało.
Usłyszałam wiele przykrych rzeczy o niej, np.że pochodzi z patologicznej rodziny i sama jest "patologiczna"
Na szczęście, gdy poznałam ją osobiście, widząc jak pracuje, w jaki sposób odzywa się do mnie, do innych---stwierdziłam, że to co wygadywały o niej koleżanki i koledzy, to w 90% bzdura i domysły bez pokrycia.
Dlatego często sama wolę zobaczyć, doświadczyć, żeby być wolna od uprzedzeń
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Graszka, trzeba podobno z człowiekiem zjeść beczkę soli żeby go dobrze poznać ;)

M30+ podałaś kilka tytułów---sprawdziłam.
Wystarczyło, że przeczytałam kilka jego wpisów na jednym wątku.
Przyznam,że nie spodziewałam się, że to ten sam ex z popularnych obecnie wątków.

Dodam jeszcze, że ex wchodząc na forum, zaczynając się tu udzielać, od razu, od samego początku dał się poznać jako zwykły cham, nic poza tym. Taki był jego debiut tu. Nie było tak, że był milusi, elokwentny i towarzyski a potem miał ze dwa gorsze dni, co przecież każdemu się zdarza.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sadyl, pomyślałam o tym samym. Najgorsze jest to, że tu się mówi o jednym wątku a takich, gdzie jego wpisy były obrażające i wulgarne było przecież więcej. Nie wspominając tych, pozakładanych przez niego samego. Pamiętacie wątek o byciu katolikiem? Watek pt "Wolny" albo o karaoke w Gdańsku? W każdym z tych wątków ktoś był obrażany przez niego więc to nie był jakiś jednorazowy występ. Bardzo dziwi mnie teraz nastawienie wszystkich osób, którzy czytali te wątki, byli oburzeni a teraz pieją na temat exa, jaki to on wspaniały facet.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Art, a może jak UT nie wróci to zorganizujemy ekipę ratunkową ;)

UT "I może wrócę",jak na wódkę z panami starszymi,to trafne stwierdzenie.Jak nie wrócisz,to będziemy Cię pamiętać;)

@ex
"dałem się wkręcić i ponieść emocjom ku satysfakcji wiadomych osób"

czyżby jakiś spisek ?

@Graszka
"Rozruszyło, ale też poruszyło..."
ważne że coś się dzieje

Sadyl kopiuj, zachowaj, pierwsza się zgłoszę :)))

A ja tylko na chwilę, w zasadzie powiedzieć tylkoja, że dziś na duże ryby jadę na łódkę na noc.:)))) Z panami starszymi, co mnie chcą nauczyć pić wódkę:)))))
I może wrócę:))) Miłego dnia:)

> Mogę po raz setny powtórzyć, że nie używałem i nie używam wulgaryzmów w formie wyzwisk kogokolwiek.

Wcześniej miałem to w de.. ale następną nocą po 10-tym, masz na bank zapisane printscreeny z twoich wpisów, zanim Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący je wyrżnie.
To, że tego nie pamiętasz (lub nie chcesz pamiętać) nie oznacza, że tego nie było.
Z pełną odpowiedzialnością za słowo: jesteś niezrównoważonym poje*ańcem. Wulgarnym i chamskim. To, że teraz jesteś milusi, w żaden sposób tego nie rekompensuje.

Zmieniłeś się (ktoś w to uwierzy?) i jesteś innym człowiekiem?
Zmień nick i zacznij od początku. Z czystą kartoteką ;)

Jako ex (czy jag.da) jesteś spalony przez tych, co zapamiętali cię w poprzedniej wersji.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamachowski ma cudowny głos.

Majka jest super ale się nie dziwię jej reakcji.
W jednym wypadku przegiąłem bo dałem się wkręcić i ponieść emocjom ku satysfakcji wiadomych osób. Mogę po raz setny powtórzyć, że nie używałem i nie używam wulgaryzmów w formie wyzwisk kogokolwiek.
Trzymam się tego czego jestem pewien. A czego pewien już nie jestem to tego się nie trzymam.I uważam to za zdrowe podejście. Zdaje sobie sprawę, że wodą na młyn są me przeprosiny i kajanie (słuszne jak sądzę) ale mimo to robię bo staram się postępować w życiu uczciwie.Nigdy nie używam sobie czyimś kosztem by "zaistnieć" bo popularności mam aż nadto.Będąc tutaj poznałem wiele fajnych osób.Ich ciekawy świat, radości ale i smutki.Ich pasję życia.Wartości. Za to dziękuję. Niestety nie jestem typem, który przytakuje każdemu gdy się z nim nie zgadza po to tylko by wkraść się w jego łaski. Stąd wynika wiele rzeczy mało fajnych ponieważ nie każdy jest w stanie to uszanować.I też nie mam o to żalu.Bo każdy swoje wady ma. Mam i ja;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

No jest.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra, już nie piszemy o tym. Po co wywlekać.

Majeczka i tak jest super :))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Admin cały wątek usunął,bo widziałem wpisy zanim je usunął i nie dziwie się Majce że tak to odebrała.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

@A. zapewniam Cię, że nie jest :))) A jeśli by się zdawać mogło, że tak, to zapewne jest co innego :)

@Cross, Ex właśnie tak mi powiedział, że część tekstów była jego, ale część pisał kto inny i wyszła kołomyja, bo admin usuwał wyrywkowo co najgorsze i nic nie dało się zrozumieć. Jakoś tak. :)

Ex rozumiem że teraz próbujesz nam wmówić że te wszystkie niecenzuralne wpisy, które pokasował admin pisał ktoś kto się pod Ciebie podszył?

PAN Zamachowski widocznie na takie trafiał...

Inne tematy z forum

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?