Żadnych ram,schematów,wstęp wolny dla każdego,tematy wszystkim i o niczym :)...co cieszy,co boli,co zachwyciło,co wkurzyło...muzyka i dowcip bardzo mile widziane...szczypta humoru i uncja dystansu...:)
Witajcie chętni do "pitolenia" o bele czym :)
Zasnęłam powtórnie i chyba tylko po to żeby jakiś koszmar prześnić...o losie...jeszcze i to!
Sadyl...wtrancaj się ile i kiedy chcesz chociaż kawy nie pijasz..a czemuż to czemuż ten aromatyczny napój tak niechętnym stał się dla Cię ? ;-)
I jeszcze jedno...ja nie wiem z kim tam gadałeś późną porą ale mnie też takowa refleksja bladym świtem dopadła coby wątek do wygadania założyć...jakaś telepatia czy cóś?
Chmurko ...Ty mi tu nigdzie nie uciekaj!
>Nie wiem, czy mogę się tu wtrancać.
Jak wspominałem.. kawy nie piłem od kilku tygodni :D
Wstęp wolny dla każdego, więc chyba nie ma przeszkód ;) Poza tym nawet jeśli nie pijesz kawy, to pewnie Twoje synapsy pracują na pełnych obrotach na samą wzmiankę o niej :D
Znaczy czuwasz...kurka ciężko tak po nocach pracować.
Mnie zbudził długo wyczekiwany gość który sobie smacznie śpi a ja już nie!...wrrr...;)
A tak patrzę że trzy osoby na forum...dwie to my...a ta trzecia?...gościu cichutki ,co spać nie możesz, daj znak :)
Poprawka...jest już czwarty ktosiek:-D...witajcie skowronki :)
A ja rysuję
Chociaz tego talentu brak :)
Wynik dzieła plastycznego doskonale wczytuje się w część tematu wątku a mianowicie.. szczypta humoru :))))
..Uncja dystansu.. owszem,jak zacznę podśpiewywać- w tym konkretnym przypadku samo słowo "podśpiewywać" to już naruszenie powszechnie wytyczonego tzw. dobrego smaku ;)