Water fools

Temat dostępny też na forum: Water fools
Opinie do spektaklu: Water fools.
Ilotopie (Francja)
Water fools

Z pomocą niezależnego oświetlenia, czy też fajerwerków zaprojektowanych przez Groupe F, bądź ilustracji muzycznej Phil Spectrum, "Water Fools" unosi ducha tam, gdzie szara codzienność każdego obywatela między samochodami i lampami ulicznymi przeradza się w nonsens, a to, co zwyczajne ulatnia się, by ustąpić miejsca innemu światu.

Wszystko zaczyna się wraz ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłem wczoraj na ich próbie

a własciwie to dzisiaj bo było już po 12 w nocy. Mega zakręcone i zbzikowane pozytywnie ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

BEznadziejna tandeta na sam koniec!

beznadziejne show z fajerwerkami..szkoda tylko kasy na taka tandete :(:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

tandeta bo ludzie przyszli na fajerwerki a nie spektakl

ilość ludzi z przypadku zrobiła niemiłą atmosferę podczas występu. jedyne co ich interesowały to fajerwerki, zupełnie jakby oczekiwali przyjścia nowego roku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

co ty tam wiesz

rozmawiałeś z każdym z osobna i uśredniłeś potem ich cele czy jak?

BEznadziejna tandeta na sam koniec!

Beznadziejne show w fajerwerkami- tylko tak bym to ujela..i tyle kasy na to jeszcze wydano:( az szkoda mowic..tylko pogratulowac osobom ktore to wybraly!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19

Popieram koleżankę powyżej

Może nie widziałem dokładnie w internecie, ale to było nie tylko chaotyczne, ale po prostu brzydkie. Myślałem, że skończą FETE jakimś ciekawszym akcentem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16

Piękne pzredstawienie na żywo

A ja wam powiem że to dobra reklama dla Dolnego Miasta..
Każdy oczywiście ma swoje zdanie ale..
Na żywo efekty był znacznie lepsze niż patrząc na bezpośrednią transmisję w necie...nie było czuć tych tego napięcia,ciekawości co zaraz się pojawi itp ;]
Taką sztukę trzeba dobrze zrozumieć.....,teraz to tylko science fiction...zabijanie, gwałty..alkoholizm...patologia...

"unosi ducha tam, gdzie szara codzienność każdego obywatela między samochodami i lampami ulicznymi przeradza się w nonsens, a to, co zwyczajne ulatnia się, by ustąpić miejsca innemu światu"

Wolę płacić kasę na takie spektakle niż na zapijaczonych chlorów którzy wyciągają z mopsu pieniądze na picie bo twierdzą że są chorzy!!!

Do pracy a nie mury podpiera..!!!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie zgadzam sie

nie zgadzam sie z opiniami że było beznadziejnie - założę sie że krytykujący zasiedli tylko przed komputerami i z tej perspektywy oglądali to widowisko :) szkoda -byłem tam i uważam że "water fools" było trafionym w 10 pomysłem :) bardzo mi sie podobało ! ! ! niech żałuje kto sie nie wybrał !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Warto było

Widowisko naprawdę warte zobaczenia.
Niespotykane i bardzo ciekawie zaprezentowane...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

PRZEPIĘKNE

BARDZO NAM SIĘ PODOBAŁO, ARANŻACJA, MUZYKA, SCENOGRAFIA - WSZYSTKO ROBIŁO WRAŻENIE. CUDOWNE DOZNANIA WIZUALNE JAK W BAJCE.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

to było coś.

W sumie patrząc na całość spektaklu osobiście też odniosłem wrażenie chaosu w pewnym momencie ale potem wszystko jakoś się zebrało do całości i muszę przyznać, że to przedstawienie jeszcze bardziej przekonało mnie do sztuki teatralnej bo wcześniej podchodziłem bardziej sceptycznie. Więc za Water fools wielki plus :)

strzelanka

urocza, ciekawa, dobrze oprawiona muzycznie, ale jednak strzelanka. przedstawienie zapowiadało się ciekawiej, ale poszli w fajerwerki. była feta ;) nie moje klimaty, ale nie żałuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....