Waterlane Island

Temat dostępny też na forum: Inwestycje i deweloperzy
Czy warto kupować tam apartament ? ponoć jest poślizg i brak odbiorów czy jest ktoś zorientowany w temacie.
Dziękuje za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na pewno nie za 10 tyś za m2..... czy chcesz mieszkać czy wynajmować? całe 1 piętro kupił gość za 6 tyś za m2(przed budową ) i teraz szuka frajerów ....
Na wynajem TAK na mieszkanie tam ...... przeczytaj o waterlane w necie nie polecam.... też chciałem kupić ale zrezygnowałem szkoda czasu....

Dlaczego zaraz frajerów?
Swego czasu kupiłem mieszkanie, z którego wcześniej zrezygnowało dwóch potencjalnych klientów. Wówczas uchodziłem za frajera. Już po niespełna roku role się odmieniły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z informacji na stronie dewelopera wynika, że wszystkie apartamenty zostały sprzedane w grudniu 2017r.

Inne tematy z forum

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Kamienna Grobla (5 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

Która lokalizacja lepsza do mieszkania? Gdańsk, Sopot czy Gdynia? (93 odpowiedzi)

Witajcie, nie jestem z 3city a planuje zakup mieszkania. Nie wiem jednak która lokalizacja jest...