Ważne! Karboksyterapia - gdzie w trójmieście?

Gdzie w Trójmieście karboksyterapia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WAŻNE! karboksyterapia - gdzie w Trójmieście?

W trójmieście nie wiem, ale wiem, że karboksyterapia jest w Tczewie w studio evita przy ul. Pomira 4. Pracują tam kosmetolodzy a w szczególności polecam panią Basię. Jest super!. Polecam wszystkim :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Salon Estetica na Królowej Jadwigi 137 w Gdańsku. Polecam sprawdzoną Panią Anetę. Korzystam z usług salonu bardzo często. nigdy się nie zawiodłam. Teraz zaczęłam stosować karboksyterapię na twarz szyje i dekolt i jestem zachwycona.... wkrotce lekwiduje rowniez swoje pociazowe rozstepy na brzuchu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inspiracja Piękna ul. Piastowska 90e Gdańsk Przymorze

w Gdańsku Osowej - Alloa Studio Kosmetyki Naturalnej, Eurydyki 9 lok 5, tel. 695 702 158, polecam -czysto, bezpiecznie.

Ja również uczęszczam do Gabinetu estetica. Od wielu lat korzystam z usług. Zrobiłam 10 zabiegów karbo. skóra jest znacznie jędrniejsza. Polecam.

Polecam gabinet kosmetologii estetycznej Innovea w Gdyni.
Kosmetolog pani Małgosia udziela darmowych dermokonsultacji i obdarza fachową i profesionałna opieką. Nr 668 428 260

W Gdyni w Klinice Mediderm. Tam zabiegi wykonuje lekarz

Polecam MOMENTS DAY SPA na Myśliwkiej. Nowe miejsce. Korzystałam z karbo w innym miejscu wcześniej, teraz chodze do Moments. Kosmetyczki bardzo deliokatne i fachowe. Polecam naprawdę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Moments DAY SPA na Morenie. Sprawdziłam i polecam. Po serii 5 widziałam już efekty. Cienie pod oczami znacznie bledsze a i zmarszczek mniej. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Studio Urody Maria Galland gdansk osowa wegi22 603217604 polecam

Re: Ważne! Karboksyterapia - gdzie w trójmieście?

W gdyni na fikakowie jest nowy salon na szefki i z tego co znajoma mówiła tanio robią i dobrze bo efekty widziała szybko .

Ja robiłam na przymorzu w gabinecie Viola Studio i jestem zachwycona :) po zabiegu na twarz, szyję i dekolt zdecydowałam się też na ramiona, dlonie i brzuch. Pani Viola potrafi dobrze doradzić więc POLECAM!

Moments day spa na Myśliwskiej. Fajne miejsce i mają dobre ceny :)

w Salonie Central Look Gdańsk Morena Piecewska 35. http://www.centrallook.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

POLECAM KARBOKSYTERAPIĘ w gabinecie Metamorfozy Morena na gdańskiej Morenie. Super efekty - jestem zaskoczona, bo nie spodziewałam się, że tak mi się rozjaśnią blizny po ciąży. U mnie cienie po oczami rozjaśniły sie juz po pierwszym razie. To jest rewelacyjny zabieg !!!!!

W Rumi mają maszynę, która nie jest tylko pistolecikiem do mezoterapii: http://studio-urody.com.pl/karboksyterapia.htm

Zgadza się i do tego gaz jest podgrzewany, a czytałam, że to ważne, bo mniej boli. Sama korzystałam na brzuch i efekt jest widoczny, więc polecam.

Znam wiele miejsc, ale moim ostatnim odkryciem jest gabinet na Morenie. Absolutnie mogę polecić zabieg karboksyterapii, który daje u mnie najlepsze efekty, oto ich strona: http://metamorfozymorena.pl/

LaserDelux w Gdyni i w Gdańsku

Ja karboksyterapię wykonałam w clinica cosmetologica, 10 zabiegów w okresie 2,5 miesiąca wystarczyło, żeby sylwetka wróciła do tej sprzed ciąży :) dobrze, że są takie zabiegi ;)

Ja najbardziej polecam ten salon medycyny estetycznej https://www.miu.com.pl/ jest naprawdę świetny. Bardzo szybko wróciłam do sylwetki, którą miałam przed ciążą, a ja jeszcze miałam cesarkę także to też był lekki problem

Inne tematy z forum

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...