Jest bardzo fajnie ja bardzo lubięm pani justne (1) Ja hodziłam tam od mełgo bwoło fanie Olqa Pierwszy i ostatni raz (1) Ja również napiszę że pani z sekretariatu od razu powoduje że do placówki nie... M.j.j. Wczesna interwencja tylko z nazwy ... (1) Ośrodek wczesnej interwencji tylko z nazwy - na wstępie kilka tygodni... Alina
NIE ZADOWOLONA. (1) Pani z rejestracji ZA KARE PRACUJE ! informacje są nie kompletne i trzeba... Mama wcześniaka wymagajacego fac opinia (1) Pani z rejestracji bardzo nieprzyjemna. Udzielane przez Nią informacje bardzo... lena5 Filia ul. NECLA (2) W Ośrodku na Harcerskiej byliśmy tylko raz (bardzo zadowolona), przenieniono... Marta Necla (1) Dzień dobry Jestem mamą małego bobasa, który niestety musi uczęszczać na... mama małego pacjenta osrodek godny polecenia (1) placowka dobrze wyposazona, wyremontowana, personel mily i profesjonalne... pacjent profilaktyczna konsultacja - nie warto (2) dostalam skierowanie na profilaktyczne badanie, gdyz dziecko urodzilo sie 2... katarzyna