Weekend z R.

Temat dostępny też na forum: Weekend z R.
Opinie do spektaklu: Weekend z R..
Robin Hawdon
Weekend z R.
Och-Teatr w Warszawie

Nawet najbardziej misterny plan może wziąć w łeb, jeśli komuś nieopatrznie wymknie się o jedno słowo za dużo? Szalona komedia charakterów i sytuacji, zrealizowana w niekonwencjonalnej interpretacji. Clarice postanawia wykorzystać służbowy wyjazd męża Rogera i zaprasza na weekend Rodneya, architekta wnętrz, oraz Roberta, swojego włoskiego ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacyjna komedia ! Super !

..
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Powinno być jasno i klarownie napisane którzy aktorzy graja akurat w gdyńskim spektaklu. Łotocki czy Żak? Gniewkowska czy Justa? Poniedziałek czy Mohr? Przy tej cenie biletów (3 osobowa rodzina 270 lub 360 zł!) powinno być jasne za co, i za kogo się płaci.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 11

Luty

A czy w lutym będzie ta sama obsada?

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

w lutym bedzie prawie ta sama obsada - jedyna zmiana to J. Poniedziałek zamiast r. Mohra :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pierwsze wrażenia

Właśnie wróciłam z tego spektaklu.Podobał mi się, bo grali znakomici aktorzy, a więc to był prawdziwy majstersztyk. Fabuła taka sobie. Myślę, że gdyby grali słabi aktorzy to nie byłoby co oglądać. Ale przy takich talentach, chylę czoła.......
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Swietnie zagrane, choć...

Ja też jestem zadowolona, że się wybrałam na ten spektakl, bo wreszcie trafiłam na komedię, na której naprawdę można się pośmiać!
Aktorzy świetni, choć kilka razy zaliczyli wpadkę, nie mogąc się powstrzymać od śmiechu w trakcie wygłaszania swojej kwestii (K.Janda, C.Żak). Ale to nawet było miłe i publiczność nagrodziła ich rzęsistymi oklaskami.
W styczniu podobno będą z tym spektaklem w Wejherowie - polecam!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komedia, na której cała sala głośno się śmieje.

Dobrze bawi się widownia i widać, że aktorzy tez się świetnie bawią. Bardzo świetni aktorzy. Przemiłe teatralne popołudnie .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super, 18 lutego.

Komedia omyłek, każdy coś ukrywa przed każdym, śmiech do bólu gardła. Żak, Machalica, piękny Włoch, ach... A 21. lutego w T. Muz. Zemsta Fredry z Barcisiem w roli Papkina : )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

OBSADA LUTY

Tym razem obsada jest następująca:

Krystyna Janda, Katarzyna Gniewkowska, Piotr Borowski, Cezary Żak, Piotr Machalica, Jacek Poniedziałek :)

Zapraszamy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

rozczarowanie

Kilkukrotnie zdarzylo nam sie pojechac na przedstawienia Och- Teatru do Warszawy, wiec bardzo ucieszyl mnie fakt, iz przedstawienie bedzie grane w Gdyni. Tymczasem..wyszlismy z mezem w przerwie. Nie pomogla wspaniala obsada- przedstawienie na zenujaco niskim poziomie. Historia nijaka, co gorsza, dialogi również. Szkoda, bo po takiej "wpadce" bede mocno sie zastanawiala czy wydac kolejne 250zł na sztukę :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

oj ciekawa opinia

Ja byłam również i nie rozumiem zupełnie opinii Zuzy, myślę, że cała pełna sala również nie rozumie, bo pamiętam, że publiczność wręcz oszalała i długo biła brawo na stojącą.... a w trakcie spektaklu również nie była w stanie opanować świetnych emocji... Zuza chyba była na innym spektaklu :) Ja gorąco polecam!

To rewelacja. Myślę, że nie bez powodu jest po raz drugi wystawiana :)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawda to :)

jest prawdą, że duża część publiczności bawiła się świetnie, to nas przeraziło jeszcze bardziej, niestety...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tutaj każdy ma kochankę albo kochanka..

I jest to bardzo śmieszne. Mimo, że po wyjściu z teatru jakoś inaczej się patrzy na swoją drugą połówkę...No życiowe. A śmiech to zdrowie !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miłość i seks

Jeżeli mąż ma kochankę to lepiej niech nie przychodzi na ten spektakl, bo będzie chciał wyjść w połowie. a najśmieszniej jest na końcu...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

bylo warto

obejrzec dobą grę aktorską, dzięki której tekst stał się naprawdę smieszny. fajny masaż na mięsnie brzucha, bo było z czego się pośmiac .... szkoda tylko, że ta kultura taka droga. wśród publiczności baaardzo mało młodych ludzi, ich po prostu nie stać na taki luksus jak bilet do teatru
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

2/10

Sztuka nudna, której dobry aktorzy nie uratują. Może jeden moment w miarę śmieszny w tej komedii.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie zgodze się

a według mnie nie trzeba niczego ratować, bo sama sztuka i aktorzy są na prawdę świetni. podobnie humor - śmiałam sie wielokrotnie. zresztą komentarze poprzedników też świadczą o tym, że to bardzo dobra komedia i niejednokrotnie byli rozbawieni. z tym się zgodzę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

2/10

Coż, poprzednicy byli najwidoczniej na poziomie tej sztuki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

jestem na nie

to że aktorzy są z Warszawy wcale nie świadczy o jakości spektaklu, niczym nadzwyczajnym się nie wykazali, chyba że ceną... Pierwsza połowa fajna, druga kiedy pojawia się Machalica beznadziejna, jedynie czym się zajmują to wyjaśnianie tego co się wydarzyło, bardzo słaba.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

SŁABA SZTUKA

Tej sztuki nie da się uratować, bowiem scenariusz jest żenujący.
Ani to komedia obyczajowa, ani farsa.
Warszawscy aktorzy próbowali uratować ten spektakl, ale to jest niemożliwe.

Ta sztuka nadaje się tylko na jarmarki, ewentualnie do szkolnych teatrzyków...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślałam że do tej pory oglądałam świetne spektakle, dopóki nie zobaczyłam tej. Doskonała, lekka, cudownie zagrana. Najlepsza sztuka na jakiej byłam. Mnóstwo śmiechu i dobrej zabawy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Karnawał zwierząt (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Karnawał zwierząt . KARNAWAŁ ZWIERZĄT CAMILLE SAINT-SAËNS BALET Świetna...

Kochanie, wróciłem! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...

Dziewczyna, która podeptała chleb (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dziewczyna, która podeptała chleb . PIERWSZE PRÓBY DO SPEKTAKLU...