Welon

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny czy któraś z Was miala, albo mieć będzie welon opuszczany na twarz? Kiedy powinno się ją odsłonić i kto to ma zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Welon

ja bede miała tylko wpiety we wlosy i bedzie zwisał z tyłu, rzadko juz opuszcza sie welon na twarz

welon - w moim przypadku - miałam na twarzy w drodze do ołtarza - zaraz jak doszliśmy do ołtarza osłonił mi go mój narzeczony
zauważyłam jak to się robi na ślubie mojej znajomej - baaardzo mi się spodobało - wiem jednak że niewiele dziewczyn decyduje się na zasłniętą welonem twarz
pozdrawiam

Dzięki! Ja już sobie taki welon zamówiłam, uważam że to naprawdę ładnie wygląda. Nie wiedziałam tylko kto powinien go odsłonić.

Moejj koleżance odsłaniał to ojciec (chrzestny, bo rodzony niestety już nie żyje) który prowadził ją do ołtarza.

ja tez bede miala taki welon! uwazam ze to bardzo eleganckie i takie romantyczne!!!!! nie wiem tylko czy wyjdze nam ten triczek!! hi hi hi!! moj narzeczony jest ciutenke wyzszy ode mnie:))))))))) ale to nic!!!!!!!!!!!!!!!!!

powiem jak to wygladało na ślubie mojej kuzynki, prowadził ją do ołtarza ojciec i przed ołtarzem odsłonił welon i pocałował ją w policzek było wzruszająco, ja mam ślub za 3 miesiące i planuje tak samo zrobić, pozdrawiam wszystkie panny młode:)