Wesele Żabi Dwór Ostrzyce - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele
Planujemy wesele w Zabim Dworze na rok 2016 proszę o opinie osób, które organizowały tam swoje wesele. Interesuje Nas wystrój sali, może kogoś polecicie? Może dysponujecie zdjęciami wystroju sali? Jesteśmy ciekawi czy smaczne jest jedzenie i ile tego jedzenia zamówić na ok 100 osób (wesele + poprawiny)? Bardzo proszę o informacje wioletkagradek23@gmail.com Będziemy wdzięczni za wszelkie wskazówki, pragniemy chyba jak większość par aby ten dzień był wyjątkowy.
Z góry dziękujemy za informację.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele Żabi Dwór Ostrzyce - proszę o opinie

Mielismy tam wesele w 2014, wszystko rewelacyjnie!!! Gdybysmy jeszcze raz mieli organizowac wesele to tylko tam :) My w pelni zdalismy sie na dobre rady wlasciciela i nie zalujemy! Co do strojenia sal to tez robila nam to taka dziewczyna, ktora Pan Bernard nam polecil. Robi tanio i na prawde ladnie, wszystko mozna z nia ustalic :))

Asiu, czy mogłabyś wysłać mi na maila zdjęcia wystroju sali zrobionego przez te poleconą Panią? Mam tam wesele za trzy miesiące i szukam kogoś kto się tym zajmie:)

krynia0408@wp.pl

możecie mi też przesłać zdjęcia i namiary? :)

Witam,
ja też mogłabym poprosić, bo mam wesele za ponad miesiąc i jestem na etapie ustalania dekoracji, mam numer do tej Pani ale nie widziałam jej dekoracji. iwonsia2@wp.pl

Ja rowniez poprosze o zdjecia wystroju sali poniewaz tez chce zdecydowac sie na Pania Bogusie dekoratorke
wioletkagradek23@gmail.com
pozdrawiam

Iwa, można poprosić o numer do tej Pani?
;)

Mozemy poprosic o te foto z dekoracja

Hej!
Nie zagladalam tutaj. Wlasnie nie mam takich zdjec samej sali jak byla udekorowana, tylko takie nasze z wesela. Ale ladnie zrobila, ma fajne pomysly. My chcielismy duzo kwiatow na stolach to jak pytalismy wczesniej w kwiaciarni o takie bukiety jak mielismy to nam krzykneli 8 razy tyle co zaplacilismy jej za cala dekoracje stolow z krzeslami, kwiatami itd.

Witam, czy moglibyscie przeslac kontakt do tej dziewczyny od strojenia sali oraz jakies zdjecia sali?

maldob85@gmail.com

pozdrawiam
Gosia

Jakby ktoś chciał, to mam trochę zdjęć :)

Mogr prosić o zdjęcia ???

Pewnie, tylko podaj mejla ;)

Zapewniam, ze nie pożałujesz wyboru. Wspaniali nie konfliktowi właściciele przepiękne położenie najlepsze na Kaszubach jedzenie i urocza sala welselna- polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...