Wesele - Courtyard by Mariott Gdynia (3) Witam, planuję wesele i biorę pod uwagę Courtyard by Mariott w Gdyni. Czy... Ania Buty na miarę (1) Witam, gdzie w Gdańsku szyją buty ślubne? Marta Restauracja Nad Potokiem - proszę o opinie. (16) Cześć wszystkim :)) Czy ktoś z Was organizował już swoje wesele w Nowej... Katka
Decoris Wedding (2) Czy ktoś korzystał z zaproszeń od nich ? ewa Koszt fryzury i makijażu / Panie z tłustą cerą (12) Witajcie Drogie Panie Ile płaciłyście za makijaż ślubny (oraz próbny) i... koliberek1990 makijażystka (23) Poszukuje makijażystki ,która bedzie chciała dojechać do Stężycy.Oprócz panny... natalia DJ Crucian (1) Witam, jak w temacie, szukam opinii i DJ Crucian. piotr Kapela Muzycznego Niepokoju - Opinie (1) Witam, prosze o opinie na temat Kapeli Muzycznego Niepokoju ze Starogardu,... Majka sprzedam suknię ślubną elizabeth passion rozm. 38 (1) mam na sprzedaż przepiękną białą, koronkową suknię z salonu elizabeth passion... xyz Sylwester 2016 - Niezadowolona (1) Byłam na Balu sylwestrowym w Renie w Starogardzie Gd. tam również grał... Irennn opinie na temat Sali kryształowej w Starogardzie Gdański (54) bardzo prosze o opinie na temat sali kryształowej w starogardzie gdański,... mines91 Spisałam ceny wodki z selgrosa:) (55) luksusowa16,80 maximus 22,75 smirnof 20 finlandia 28,91 absolut 32 palace... gosia1234 Sala Rezydencja Viktoria Małkowo ! (2) Witam, Czy ktoś z Was miał wesele albo był na weselu w Małkowie w Rezydencji... Aldii gdzie po obrączki ?? (21) gdzie kupujecie obrączki ?? nie mamy swojego złota i opcja przetopienia i... PaulinaMaa Krawiec Damski (1) Witam serdecznie, Poszukuję znakomitego damskiego krawca z okolic trojmiasta... GugaGagu Sprzedam ładny welon (1) Cześć dziewczyny! Mam do sprzedania prosty, klasyczny welon ze zdobieniami na... Szczęśliwa mężatka Kalinówka - czy ktoś miał tam wesele? (26) Poszukuję opinii o weselu w Kalinówce położonej przy ul. Potokowej w Gdańsku... Bartek wesele w La Paloma ( dawniej La Scalla) przy Benisławskiego 1 w Gdyni, czy ktoś miał??? (26) bardzo proszę o informacje czy ktoś miał przyjemność być w tym lokalu na... MAlutka sala zkuchnią z własnym cateringiem (2) Poszukuję sali weselnej z własnym cateringiem, na ok. 100 osób, czy wie ktoś... Anna odkupię ozdoby weselne (7) Jak w tytule :) szukam pudełka na koperty, ozdób na salę, pudełek na ciasta itp. g.