Suknia ślubna (1) Witam , mam do sprzedania śliczna suknie ślubną. Stan uwazam za b.dobry ,... anna Poszukiwana Para Młoda! (2) Hej, poszukuję Par, które biorą ślub 30/04/2016 w kościele św. Mikołaja w... westie Piękna koronkowa suknia ślubna! (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-igar-amanda-halka... EmkaW
Pilnie poszukiwana fryzjerka! Ślub maj. (1) Poszukuje sprawdzonej fryzjerki do uczesania Panny Młodej w maju. Wcześniej... jaaa Dobry i tani fotograf poszukiwany (21) Poszukuje dobrego i taniego fotografa na 17.09.2016r. Trojmiasto pan mlody Grill party, ślub na powietrzu (1) Czy ktoś organizował już samemu ślub na powietrzu i chciałby podzielić się... gosik534 Poszukuję fotografa na 13.08.2016 (1) Witam, poszukuję fotografa na 13.08.2016 od przygotowań do zabawy włącznie.... Łukasz Sprzedam suknię ślubną Igar Ginger (1) Witam ! Mam do sprzedania suknię ślubną IGAR GINGER, koloru białego na... user_138019161259 Najtaniej alkohol. (3) Witam. Wiecie gdzie można najtaniej kupić ok 130 but wódki. ? Jakieś namiary... Paulina Suknia ślubna Geris Evfashion (1) Witam , Mam do sprzedania suknie slubną rozmiar 36-38 wrac z koronkowym... ola Gdzie można napełnić balony helem? (1) Witam. Gdzie wykonują usługę napełnienia balonów helem?... Pola Załosne (3) Zamówiłam tort po dojechaniu zaczoł pękać wyglądał strasznie prawda jest taka... Nie zadowolona klientka Ktoś z okolic Chojnic/Miastka/Charzykowy? (1) Co mozecie powiedziec nt. Tawerny Rejs w Charzykowie? Również jaki zespół... Marta Paznokcie (9) Pytanie do dziewczyn :) Gdzie robicie/ robiłyście swoje paznokcie ślubne i... Agnieszka Jaka sala na 50-60 osób? (16) Witam Czy możecie polecić fajne miejsce na wesele dla 50-60 osób? zuzia Poszukiwana sala na wesele 13.08.2016 (5) Witam, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu sali weselnej na kaszubach... monikawozniak137@wp.pl Plener w Parku Oliwskim (13) Cześć dziewczyny! Czy któraś z was miała może sesje zdjęciową w Parku... Lunaa131 dj na polterabend (3) Poszukuje dj na polterabend - okolice wejherowa. Najlepiej kogoś kto gra... Seina Piękna suknia ślubna, 36-38 (1) Witam serdecznie Mam do sprzedania suknię ślubną w klasycznym, prostym... magda Ślub w kościele św. Brygidy - opinie (1) Witam, czy ktoś z Was miał może niedawno ślub w brygidzie? Ile daliście na... Ewa