Poszukiwany duet - skrzypce! (4) Hej, Jak w tytule. Zależy mi na wykonaniu Canona in D Pachellbela.... Aneta Salon Magda Wejherowo - proszę o opinie (3) Witam, znalazłam stare opinie ( z 2005 i 2010r) dlatego chciałabym się... perla.. Poszukiwana śpiewaczka na oprawe weselną (2) Witam, poszukuję Panią, która podczas mszy zaśpiewa piosenkę You Raise Me... user_137693018094
Potrzebuję tani pokaz fajerwerków na wesele (4) Witam wszystkich Tak jak w temacie w październiku mam wesele i potrzebuję... AnKa1980 opinia wsi spokojna/ oycowa zagroda (6) Drogie Panny Młode muszę się z wami podzielić moimi spostrzeżeniami na temat... Natalinda Sala Tereska - proszę o opinie. (2) czy ktos moze cos powiedziec na ta chwile o tej sali ?? kirchorm Zawiedziona (4) Chciałabym podzielić się z Wami swoim problemem dotyczącym współpracy ze... Betty. Romantyczny weekend (13) Witam, mam taką prośbę. Czy znacie może jakieś urocze, kameralne miejsce w... kathleen6 Ślub w innym miejscu (1) Witam, mam pytanie czy ktoś z Was brał ślub poza urzędem? Jak to... user_137707056034 Dodatkowe atrakcje - jakie będziecie miały/miałyście? (14) Jakie miałyście lub będziecie miały dodatkowe atrakcje dla gości dla weselu ? jaaa Sprzedam suknię ślubną 36/38 (1) Sprzedam suknię ślubną (+ welon + bolerko z tafty) cena do negocjacji... -... mazar Domowe torty jeże, łabędzie, krokodyle (2) Wit serdecznie poszukuje osoby która zajmuje sie pieczeniem domowych torów... Ślubna Ciasta/ tort na zamówienie (4) Czy jest ktoś tutaj kto brał od osoby prywatnej tort weselny i ciasta na... mycha Domowe ciasta (3) Witam. Szukam osoby, której pasja są wypieki i nie boi podjąć się upieczeniu... marta Kupię suknię ślubną (22) Witam, jak w temacie :) KUPIĘ suknię ślubną, w rozmiarze 36, wzrost 165... monzankas Sukienke kupię (8) Kupię sukienke,kolor ivory roz 36,wzrost do 170 cm Najlepiej princessa z... Migotka Wesele Adler - proszę o opinie (4) Witam, planujemy wesele w osrodku Adler na Kaszubach na wrzesien 2014.... Anna210984 Restauracja kaszubska w Kosakowie - proszę o opinie. (42) Interesuje mnie Wasza opinia na na temat w/w restauracji.Głównie chodzi mi o... annamaria836 dj Adam Zawicki -wesele - opinie (7) Witam, chciałabym zdobyć opinie na temat wesel prowadzonych przez dj Adama... user_13769298096 Szukam dobrego Dj/Wodzireja na 3.09.16 (6) Witam Serdecznie, W przyszłym roku organizujemy wesele, 3 września 2016... Patrycja