Sprzedam białą suknię ślubną Agnes 10779 rozm. 36 (2) Polecam! Cena do negocjacji!!!... dariia Podziękowanie dla gości (5) Jakie wybraliście prezenciki dla gości :) ? Stoktotka Ciasta oraz tort weselny (4) Witam W czerwcu będziemy mieli wesele. Zastanawiamy się względem ciasta... Kasia
Sprzedam suknię ślubną Agnes rozm. 40 (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-agnes-10430-ogl78... Czachulka Fryzjer ślubny (1) Witam dziewczyny, szukam sprawdzonego fryzjera na Ślub - byłam już na... galeczka19 suknia ślubna biała 40 jak NOWA! (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-snieznobiala-rozm... ~MONIKA PORADNIA RODZINNA W JEDEN DZIEN!! POMOCY!! (2) Witam! Jestem z zagranicy i potrzebuje jednodniowej poradni rodzinnej. Mam... Tweety89 Spowiedz przedslubna - gdzie? (8) Dziewczyny, glupia sprawa. Jak u Was w parafiach wyglada spowiedz - tzn kiedy... panna-anna potrzebuje ktoś budowlańca? (15) Wiem, że to nie na temat forum, ale moze ktoś potrzebuje budowlańca do... motylek86 Hotel Falko - proszę o opinie (1) Szukam opinii na temat hotelu Falko w Rumi i nic nie mogę znalezć, może ktoś... Alutka Pierwszy taniec (4) Witam ;) Mam pytanie odnośnie pierwszego tańca, wybieracie taniec klasyczny... Gosia Fontanna czekoladowa - gdzie wypożyczyć? (4) Bardzo proszę o opinie :) Stokrotka Młode Pary 2014 (część 3) (315) KWIECIEŃ 26.04. ~Jaagnes; Agnes & Karol, Sala: Zamek Jan III Sobieski w... agunineczka Fotograf Pilnie Poszukiwany na 23.08.2014 (25) Szukam Niedrogiego Fotografa ponieważ wcześniejszy miał wypadek i kurcze... Agnieszka19864 Białe czółenka/sandałki do ślubu * włoska skóra * Rozmiar 41 (1) Sprzedam białe czółenka/sandałki ze skóry. Buty są włoskiej marki Paola... kamiku Wesele w muzeum Spichlerz "Błękitny Baranek" - pytania. (12) Witam, poszukuję osób, które zorganizowały tam wesele, chciałabym się... Magda Slub 25 lipiec 2014 kosciol sw Walentego (6) Witam szukam pary ktora bieze slub 25 lipca w kosciele sw Walentego o godz... karola Szalona ostatnia noc :P (3) Hej laski mam dylemat ogolnie chcialabym zorganizowac na cos naprawde fajnego... Olcia Sprzedam zwiewną suknię dla wysokiej - Gala Bianka (5) Witam, Sprzedam przepiękną suknię ślubną firmy Gala, model Bianka. Link do... takaona Pilnie poszukuję fotografa i DJa na wesele 12.07.2014 (1) jak w temacie proszę o kontakt na maila oraz o cennik anna29_01@wp.pl ania