poleccie dobra cukiernie (7) czy moglibyscie polecic mi w gdansku jakas dobra cukiernie, ktora nie drogo... Beatrycze brama (2) moze u Was tez sa takie zwyczaje, ze np dzieci robia "bramy"dla nowozencow.... ELIANA poradzcie gdzie kupic suknie (44) poradzcie mi, bo musze juz kupic suknie, ale slyszalam sprzeczne opinie na... versa
Czy ktos zna tego DJ?? (9) Czy ktos zna DJ o nazwisku Jagiełło?? Wdaje mi sie doś konkretny i fachowy,... Ginger sprzedam suknie (1) sprzedam suknię ślubną,idelna na lato.Rozm.36/38.Gorset bez... ania Czerwona suknia ślubna (7) Szukam czerwonej sukni... Chetnie kupie uzywaną Kasiaaaa dotyczy orkiestry (5) czy moglby mi ktos polecic jakis fajny i niedrogi zespol muzyczny, ktory gra... Beatrycze Restauracja Newska (3) Witam!!! Co sądzicie o restauracji Newska w Gdańsku Wrzeszczu na... lisek wesele w "Oberży Pod Lipami" lub w otelu "Bystra" (4) Czy ktos z was organizowal wesele w "Oberży pod Lipami" w Łęgowie koło... pogoda Sprzedam suknie (1) Sprzedam suknię ślubną - białą, bardzo elegancką i efektowną. rozm. 38/40... mag kto bierze ślub 21.06. :-) (5) Siemanko! Jestem ciekawa kto bierze ślub 21.06.2003 r. Pewnie jest nas dużo.... miryn jak bylo? (9) i jak bylo na wszym slubie i weselu?czy tak jak planowaliscie?czy wszystko... ELIANA kupię welon (9) kupię welon, koloru ecru, kończony lamówką (nie żyłka), krótki; oferty... asia Kurs przedmałżeński w 1 tydzień. (4) Cześć, Słyszałam, że w którymś kościele w Gdańsku można zrobić kurs... pogoda Wideofilmowanie, cyfrowo, DVD, lipiec taniej (1) Polecam swoje usługi. Cyfrowa kamera, 13-letnie doświadczenie, nagrywanie... Mariusz tani makijaż w Trójmieście (1) Profesjonalny makijaż ślubny i nie tylko!!! Polecam fachowe porady i... Daria jakie auto? (4) jakim jedziecie "pojazdem" do slubu? ELIANA ...dla swiadkow (10) czy kupujecie bukiety dla swiadkowej i dla swiadka na slub?. ostatnio to... ELIANA zespół do kościoła (13) Poszukuje zespól , który potrafi stworzyć niezapomianą oprawę muzyczną w... justyna zaścianek (1) co wiecie na temat Zaścianka w Chwaszczynie? pita