Wesele na 100 osób - Lukullus czy Gospoda Gdańska (Machandel)?

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam, planujemy z narzeczonym wesele na 100 osób. Zastanawiamy się głównie nad Lukullusem, ale pojawił się pomysł z Gospodą Gdańską i w sumie jesteśmy w kropce, bo rozpatrzone wady i zalety obu miejsc w naszym przypadku wychodzą po równo ;)
Bardzo więc proszę o jakąś wskazówkę, może ktoś z Was w ostatnim czasie (w ciągu ostatniego roku) miał lub był na weselu, w którymś z powyższych miejsc? Co o nich sądzicie? Jak z jedzeniem - smaczne czy nie? Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele na 100 osób - Lukullus czy Gospoda Gdańska (Machandel)?

Moja kuzynka miała wesele w lukullusie w zeszłym roku. Według mnie fajne miejsce, dość elegancko, jedzenie ok, dużo miejsca do tańczenia i odbiór ze strony gościa pozytywny. Też myślałam nad tym miejscem ale chcieliśmy blisko kościoła, więc odpadło, jak mamy w piątek to obawiamy się też jechania w korku przez cały Gdańsk. Nie wiem jak ta Gdańska, bo nie znam ale ode mnie masz plus dla lukullusa;)

Na temat Gospody Gdańskiej się nie wypowiem ale mogę polecić Lukullusa. Koleżanka miała tam wesele we wrześniu 2012 i była bardzo zadowolona zarówno z jedzenia jak i z obsługi.

Jeśli można polecić to jestem za Lukullusem.Moi klienci,którym robiłam dekoracje sali po swoich uroczystościach wypowiadali się bardzo pochlebnie.Ogólne jest miły personel i sala ok.

Ja mogę z całego serca polecić Gospodę. W sierpniu 2012 byłam tam na weselu jako gość, z racji jednak bliskich relacji z Parą Młodą z tego wesela znałam więcej faktów, niż zwykły gość. Ale nawet i bez tego moja opinia byłaby bardzo pozytywna! Super obsługa, elastyczni właściciele, świetny wystrój. Zdecydowanie polecam!

Dziękuję za wskazówki :) Nasz wybór padł na Lukullusa. Więcej za niż przeciw i jak na razie pełen profesjonalizm. Jak to wszystko wyjdzie w praniu okaże się po weselu - wtedy napiszę czy warto ;)
pozdrowienia!

Inne tematy z forum

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...