Wesele na 100 osób?

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam, czy ktoś może wie gdzie można zorganizować wesele na 100 osób w trójmieście.Mam zamiar wynająć swoje kucharki, bo nie uśmiecha mi się płacić za osobę 100zł..Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele na 100 osób?

w Gdyni na Małym Kacku ul.Łowicka, dom kultury chyba się tak to nazywało, moja przyjaciółka miała tam wesele chyba na 80 osób i jeszcze było dużo miejsca. Zrobiła jeden błąd wzięła kucharkę która współpracuje z tą salą-bardzo żałowała.
Pozdrawiam

Bardzo dziękuję za odpowiedż , a może ktoś jeszcze ma jakieś wskazówki co do miejsca na wesele na 100 osób?:)Pozdrawiam.

Działki w Brzeźnie dysponują salą na 100 osób jest tam zaplecze kuchenne wynajem 800 zł + kaucja 500 trzeba wcześniej rezerwować , bo my mamy tam przyjęcie pod koniec kwietnia a zaklepaliśmy już w sierpniu. Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoła podstawowa w Gdyni -Chwarzno-szkoła nowa, ładna, nowoczeny budynek, sala weselna "jadalna" na 100 os+ za przeszkleniem sala do tańczenia też duża, profesionalne zaplecze kuchenne w pełni wypsażone we wszelnkie naczynia, duże ubikacje(a to też ważne), zadbane i czyste, całość pilnowana przez dozorcę. Trzeba tylko wystroić salę, platność ok 1500 zł calość ale warto.

Jest fajna sala w domu spolecznym na Zaspie ul Pilotow 3 z zapleczem kuchennym, pokojem dp ktorego tylko Wy macie dostep (tam najczesciej trzyma sie wodke) i podjum dla orkiestry. Sala ma swoje niezalezne wejscie, wynajem obejmuje sale od czwartku do wtorku (w razie poprawin placisz tylko za dyzur portiera). Cena w granicach 1500zl, dokladnie nie pamietam. Zaraz pod wejsciem na sale mozna parkowac auta. My mielismy tam wesele i bylo fanie. Polecam!

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!