Wesele na 30 osób

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć kobiety! Jak w temacie zamierzamy się pobrać z narzeczonym we wrześniu, ale chcemy wziąć ślub cywilny (nie mam przekonania co do księży) i urządzić wesele na max 30 osób. Bez orkiestry, DJ;a - myślałam o muzyce puszczonej z laptopa i te sprawy. Po prostu nie stać nas na huczne wesele, rodzice mojego nie żyją, a moi sami niewiele nam pomogą. Sami też nie jesteśmy osobami które lubią tańczyc, dlatego nie wyobrażam sobie, aby takie coś miało miejsce, wiem, że to troche dziwnie brzmi. Obawiam się jednak, że może być drętwo i sama już nie wiem. Może jakaś atrakcja w postaci magika? Co w ogóle sądzicie o takim pomyśle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My też robimy przyjęcie tylko na 20-30 osób, po prostu szkoda nam wydawać tyle pieniędzy na jeden wieczór. U nas przyjęcie będzie trwało od 17 do 22, będzie tylko obiad i tort. Tańców nie przewidujemy, ale będzie podziękowanie dla rodziców, kącik z polaroidem, fontanna czekoladowa (bo mamy własną w domu) i o 20 wypuszczanie balonów z helem ze świecącym ledem w środku.

Wszystko zależy od tego, jaką masz rodzinę, ale moim zdaniem taka impreza może być równie sympatyczna jak ta na 100-200 osób. Sami taką planujemy, również dlatego że nie lubimy tańczyć i w ogóle nie przepadamy za dużymi imprezami typu studniówki czy bale. W takim gronie, bez ogłuszającej muzyki czy ciągle wywołującego Was do kolejnej zabawy wodzireja, będziecie mieli czas aby spokojnie porozmawiać ze wszystkimi z Waszych bliskich, i po prostu wspólnie, miło spędzić czas z rodziną i przyjaciółmi - a chyba o to w weselach chodzi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam Państwa
Pomysł jest fajny ale już szukacie jakiejś atrakcji do uroczystości i to na pewno ktoś będzie musiał zapłacić. Czyli są koszty.
Jeśli nie macie dużej kwoty na zabawę weselną wiadomo ŻYCIE.
Ale może jednak tania usługa muzyczna z mojej strony ?
Proszę o tel.500818474

Z poważaniem DJ PABLO Paweł Józefiak