Wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam! Planujemy uroczystość na sierpień przyszlego roku, zastanawiam sie nad miejscem, i co z orkiestra. Od pazdziernika zaczęłam przygotowania, ale jeszcze nic nie zalatwiłam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele

Hej! napisz w jakiej okolicy planujesz zrobic wesele... a co do orkiestry to najlepiej popytac znajomych albo z własnych doswiadzczen na innych weselach.

a no tak, zapomniałem podac okolice, mieszkamy w Wejherowie, więc myśle ze gdzies w okolicy. z gory dzieki za pomoc

ja też jestem z Wejherowa, ślub mieliśmy w Leonie, wyglada pięknie na zdjęciach, wesele mieliśmy w Czardaszu w Luzinie, polecam naprawdę

www.czardasz.pl

piękna dolna sala od 60 osób wzwyż, piękne ozdoby i romantyczny wystrój, świetni i profesjonalni kelnerzy, pycha jedzonko i naprawdę dużo, no i tanio

moze z zewnątrz nie wygląda imponująco ale naprawde warto, jedzcie zobaczyc, ale trzeba by się już na powazne zastanawiac bo juz mało czasu zostało

w razie czego pytaj

jeżeli jesteś z Wejherowa to nic lepdszego nie znajdziesz od Czardasza w Luzinie:)

Oprócz Czardasza, jest bliżej i jeszcze lepsza nowa sala w Gościcinie.

Tak, rzeczywiście jest nowa sala w Gościcinie, ale to jest sala a nie restauracja, wynajem jest dość wysoki, do tego obsługa i nie wychodzi to taniej niż w Czardaszu, już to przerabiałam. Sala jest ładna, w tej chwili już nawet są dwie sale. Wybór należy do Was

Ja sama zastanawiałam się czy wybrać Czardasz czy salę w Gościcinie - wybrałam Gościcino (sala większa i bardziej mi się podobała). Jeśli chodzi o cenę to płacę tam 120 zł od osoby (razem z tortem i ciastami), natomiast w Czardaszu cena od osoby wynosi 105 zł, ale w tą kwotę nie są wliczone ciasta. a więc podsumowując cena też wyjdzie ok. 120 zł.
Jeżeli zdecydowałabyś się na sale w Gościcinie to nie ma tam już jednak wolnych terminów na sierpień.

No tak , sierpień zajęty, ale w soboty, ale przecież są piątki, nie wiem jak oni ale sporo sal na piątki ma ciekawe oferty, z dużymi zniżkami albo gratisami.

JA TEŻ PODOBNIE JAK MONIKA POLECAM CZARDASZA W LUZINIE.

Hej, MASZ MOZE JAKIES ZDJECIA Z CZARDASZA, poprosze na e-maila: KarinkaBo@interia.pl

www.czardasz.pl

aha własnie zapomniałam o tej sali, w Gościcinie a raczej w Kębłowie, jest nowa i duża, ale tam nie byłam, ale warto zobaczyc

Dziekuje bardzo za odpowiedzi, tez myslalam nad "Czardaszem" bo slyszalem ze organizuja przejazdzki konne itp., a sierpein to odpowiednia pora do tego typu atrakcji

zdecydowanie, mogą też zorganizowac poprawiny w plenerze tzn w ogródku przy grillu, musisz poprostu iśc i zobaczyc ale jak chcesz ślub brac w sierpniu przyszłego roku to radzę nie czekac i już zamawiac

myśmy lokal w Czardaszu zamawiali w czerwcu tez na sierpień następnego roku i już dwie soboty z sierpnia były zajęte, myślę że oni mają naprawdę dużo chętnych więc... obojętnie jaki lokal ale już radzę zamawiac

Ja też jestem z Wejherówka i zdecydownie polecam salę bankietową Atlantik. My robiliśmy tam wesele w czerwcu i jesteśmy b.zadowoleni. Jedzonka dużo, sala przestronna i elegancka i z KLIMATYZACJĄ i przede wszystkim cenowo przystepnie. Ja w każdym razie polecam Atlantik a no i w samym centrum także dowóz gości odpada a jakże przeciez to kłopotliwa sprawa.

witam i co znalazłaś już coś jestem ciekawa daj znać