Wesele w Atlantiku w Wejherowie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hej wszystkim! Mam pytanko czy ktoś z Was miał wesele w sali bankietowej Atlantik w Wejherowie. Oferta jest dość korzystna, ale zastanawiam się czy sala nie jest za duża na 60 osób. Chcaiabym poznać opinie i wrażenia kogoś kto tam się bawił. Z góry dzięki. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w Atlantiku w Wejherowie

to chyba lepiej, zeby sala była większa niż mniejsza,

Atlantic jest bardzo ładną salą ale nic więcej nie wiem, ładna sala jest też w Hotelu Viktoria, byłam i widziałam, bardzo elegancko.

Nie polecam Pasadeny, nie podoba mi sie usytołowanie

Osobiście polecam Czardasz w luzinie, sami mieliśmy tam wesele, bardzo ładna sala, dużo pysznego jedzenia, mili własciciele i przemiła obsługa, można wyjśc na dwór, jest ogródek. Z zewnątrz nie tak atrakcyjnie jak wewnątrz www.czardasz.pl chyba, cena ok 100zł

Dzięki za odzew. A gdzie jest ten Hotel Viktoria?

> Dzięki za odzew. A gdzie jest ten Hotel Viktoria?

Hotel Viktoria jest w Bolszewie. Prowadziłem tam wesele. Jeśli chcesz na mojej stronie są zdjęcia.

A jak mogę wejść na Twoją stronę?

Jeszcze chiałam spytać czy robiliście poprawiny? Czy płaciliście na poprawinach za obiad czy było to co zosało? Ile było u Was osób? Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam

Nie wiem czy ta sala Atlantic to ta w takim budynku po schodkach?Na dole malo miejsca dla samochodow i maly ogrodek z lawami? Obok jakas dyskoteka?Jezeli to ta to bylam tam na weselu w lipcu i bylo po prostu super!Moj kuzyn robil tam wesele i byli bardzo zadowoleni, obsluga, jedzenie i ten caly szef z ktorym wszystko sie zalatwia bardzo rzeczowy facet. Tak jak z nim ustalili tak bylo, nic nie zginelo nawet 1 flaszka wodki. Facet byl tam caly czas i trzymal reke na pulsie. Ten parkiet jest spokojnie na taka liczbe osob, a na weselu mojego kuzyna bylo wiecej osob i tanczylismy po lewej stronie stolow tam jest duzo miejsca. Oni brali jeszcze wszystkie dostepne pokoje i wiem ze wszystkie ceny sa bardzo korzystne.

Tak, to jest to miejsce. Dzięki za Twoją opinię. Byłam tam raz i nie widziałam dyskoteki. Czy muzyka z dyskoteki nie przeszkadza?

Może się trochę spóźniłem, ale odpowiem na pytanie.
Dyskoteka jest pod salą na której odbywają się wesela .Sala jest wygłuszona i nie było słychać muzyki z dyskoteki.

Viktoria to dośc duży hotel przy drodze nr 6 jak sie jedzie w kierunku Słupska, juz za Wejherowem, ale bliziuteńko, jakby w.

W Czardaszu, nie wiem czy o to pytasz, płaciliśmy w roku 2004 85 zł za osobę i 700zł z apoprawiny, na poprawinach było wszyutsko to co an weselu, ale było ładnie podane i bardzo dobre, świeze nie zeschnięte.

Osobiście uważam, z eto dobry pomysł, po co ma ktoś zabrac nasze płacone jedzenie do domu, lub co gorsza wyrzucac, a na poprawinach dac nowe, przeciez to z poprzedniego dnia, bardzo dobrze wygląda i smakuje.

a przynajmniej mielismy tanio poprawiny.

Teraz o ile sie nie mylę w Czardaszu cena wynosi 95zł

jeśli masz jakieś pytania co do tego to pytaj śmiało

pozdrawiam

Wielkie dzieki za informacje. Wiem, że na poprawinach jest to, co zosatnie z wesela. Zastanawiałam się tylko czy trzeba wykupić obiad na konkretną ilość osób ( tak jest w niektórych miejscach np. 40zł na osobę), z tego co piszesz - nie.
Jeszcze raz dzięki. Jak będę miała jeszcze jakieś pytanka, to się odezwę:)
Pozdrawiam!

mazs rację nie trzeba, poprawiny 700zł i nic więcej, podają to co zostało, a uwierz było tego full, i nie pytają sie ile gości będzie.

jedzenie z poprawin jeszcze starczyło nam na tydzień po weselu, moglismy oczywiście wszytsko zabrac do domu

ja miałam w czardaszu , za poprawiny zapłaciliśmy 700 zł, ale na nasze życzenie oprócz jedzenie z wesela był obiad dla wszystkich to kosztowało 4 zł od osoby, a że na wesleu dodatkowo zamówiliśmuy dzika to na niedzielę rzeczywiście było duuuuużo wszystkiego i resztę dostaliśmy do domu
polecam takie rozwiązanie my płaciliśmy 105 za osobę

Czesc Aga! Dostałas moje zdjecia z Rubina?

wesela nie ale sylwester 2005 cos okropnego!!!!!!!!!!beznadzieja!!!!!!!!!!!!!zimno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu