Wesele w Hotelu Bartan-Sobieszewo

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Prosze pomozcie zebrac mi opinie na temat organizacji wesel w Hotelu Bartan. Najbardziej interesuje mie jedzenie, czy jest dosyc jedzenia i jakiego rodzaju- czy polskie czy raczej wymyslne?Jak obsluga i generalnie jaki efekt robi cala sala i parkiet do tanczenia. Z gory dziekuje za opinie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w Hotelu Bartan-Sobieszewo

A kiedy masz slub? Bo ja moge ci opowiedziec jak bylo ale po 3 wrzesnia:)

O Dzieki Wielkie! Planujemy wesele w maju w przyszlym roku, wiec super by bylo jakbys cos napisala o Bartanie- co i jak! Z gory dziekuje i zycze powodzenia i naprawde udanego wesela!!!

oj Anulka, nasza "stara" Anulka będzie zła,że używasz jej nika...
a jeśli chodzi o Bartan-stanowczo odradzam-byłam tam na weselu kilka sobót temu-przerost formy nad treścią-jako pierwsze poszło- wielki talerz i na nim dosłownie 3 maluteńskie kawałeczki tuńczyka itp. ogólnie prawie cały cas było pusto na stołach jak już coś podawali to porcyjki były maluteńkie i wszyscy goście byli głodni-PORAZKA!!!!!
potem coś im się stało ze sprzętem i puszczali muzykę z magnetofonu-stanowczo odradzam ten lokal....

dziekuje za opinie, ale slyszalam,ze tam menu ilsoc i jakosc zalezy calkowicie od klientiow, wic, moze akurat tlye zamowili....Slyszlalam tez ze jedzenia jest tak duzo, ze w polmiskach do domu sie zabiera....Takze pewnie duzo zalezy od wybranego menu ,ale dobrze wiedziec...

z tego co wiem to oni zamawiali normalnie i normalnie standartowo płacili za osoby...

Inne tematy z forum

sanatorium Alma (253 odpowiedzi)

witam! Spędziłem w tym miejscu 3 tygodnie od początku stycznia 2017 roku . dziwie się , ze taki...