Wesele w Jadze w Rumi

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może robił już wesele w jadze w Rumi?Chciałabym poznać opinie głównie co do jedzenia i obsługi.Dzięki z góry za informacje

Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w Jadze w Rumi

Też rozważaliśmy zorganizowanie tam wesela ale słyszeliśmy 2 opinie od znajomych że coś tam z jedzieniem było nie tak. Jedna z tych imprez była na 40 osób. Na naszym weselu będzie koło 70 więc wystraszyliśmy się że ich kuchnia nie jest po prostu na to przygotowana więc zrezygnowaliśmy,ale może to tylko kwestia dogadania. Pozdrowienia

U mnie będzie jakieś 40 os.Knajpka fajna,ale....Poproszę o więcej informacji co do jedzenia.Wiesz moze co tam było nie tak?Nie dobre czy za mało?A co z przystrojeniem sali???Para młoda się tym zajmuje czy lokal???

Sala jest faktycznie piękna i jedzienie, kiedy się tam idzie na obiad jest rewelacyjne ale na tej imprezie był rozwodniony żurek i jakies mięso zeschnięte na wiór. Na drugiej nie wiem co było nie tak. Myślę że jeżeli chodzi o 40 osób do da się z nimi dogadać może trzeba ich postraszyć bo oni się do błędu przyznali i opuścili cenę. Ale radzę się im dobrze przyjrzeć. Pewnie zaplecze kuchenne mają maławe. Co do dekoracji nie mam pojęcia ale sala jest tak cudna że może nie warto jej wcale ruszać. Pozdrawiam

Dzieki za informację.Co do rozwodnionego żurku to przecież troche późno jak zauważymy to dopiero podczas wesela,no nie?A płatne jest przed imprezą?Czy to zanczy,ze kasę zwrócą jak coś bedzie nie tak?

Czekam na inne opinie i dobre i złe

Co do szczegółów to nie wiem nic. Poza tym że dziewczyna zapłaciła mniej niż miała. Pozdrawiam.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...