Wesele w Panu Tadeuszu , Zaścianku W Chwaszczynie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Szukam opini na temat organizacji i kosztów wesele w wyżej wymienionych lokalach? Oraz jak wyglada sprawa z jedzeniem które ewentualnie zostanie po weselu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w Panu Tadeuszu , Zaścianku W Chwaszczynie

koszt 160 zł osoba , jedzenie pakowane w pojemniki jest i mozna zabrac nawet po poprawinach. polecam zamowic dzika robią pysznego . byłam tam na 3 weselach i polecam wszystkim , sama tez bede tam miała. Pani Wróbel udziela wszystkich informacji od dj po transport i torty. ma sprawdzone osoby w dobrych cenach i warto jej słuchac w tych kwestiach. moje kolezanki były zachwycone.

miałam tam weseli i polecam :))) poszukaj mojego wątku z relacją fajnie być żonka, tam jest trochę opisane:)

A ja niedawno zarezerwowalam termin w Zascianku i jestem pewna, ze zalowac nie bede ;) Pani z ktora rozmawialam przemila... Fajne menu za przystepna cene;) Zreszta moja znajoma byla tam na weselu i bardzo wszystko chwalila;)

spojrz na poprzednie watki ,duzo ich bylo na ten temat.Ja mam tez wesele w sierniu w zascianku i napewno wszystko bedzie dobrze;)Pani z ktora zaltwiam przemila i naprawde pomocna
Pozdrawiam

Mimi a na jaki termin zarezerwowalas sale i jaka????

A ja byłam wczoraj z Zaścianku. Potem byłam jeszcze we Bardo, Wsi spokojnej, Chacie, Dzikim Winie, Cegielni Rzucewo i Wieniawie. No i niestety Zaścianek wypada przy pozostałych bardzo marnie. Ceny wcale nie niższe. Sala brzydka i jeszcze do tego Pani która chciałam nam pomóc ale tak jakby tylko w połowie bo w drugiej połowie nas po prostu olewała. Teraz zastanawiam się czy wybrać Chatę czy Dzikie wino.

a gdzie to jest i jak daleko od Gdyni?

hej.
zapewne byłaś w weekend no niestety z nimi trzeba się umawiać z tego co wiem wszystkich umawiali na 17.00 ja byłam jak i klilka innych par

ja mialam wesele w zascianku i jestem brdzo zadowolona.jedzenia duzo,pyszny dzik z pieczonymi ziemniaczkami.jedzenie po poprawinach zabierasz do domku w plastikowych pojemnikach.POLECAM ICH Z CZYSTYM SUMIENIEM

na weselu byłem, ale byłem tam raz na sylwestrze
omijam to miejsce szerokim łukiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

miejsce świetne , jedzenie super! salę mozna obejrzeć w trakcie innego wesela ! polecam gorąco!

O widze, że nie jestem sama;) mam wesele w Zaścianku w przyszłym roku. Szukałam mnóstwo miejsc ale Pani w zaścianku i jej pomocna dłoń mnie zachwyciły! pokazała mi zdjęcia, degustowaliśmy przywiezionego łososia - bo mogą zamawiać. Pokazała nam wszystko z najmniejszymi szczegółami. Bardzo mi się podobało jej podejście, innie niż gdzie indziej. Mamy wesele tylko na 70 osób i tylko tam NIE ROBILI PROBLEMÓW. żadnej dopłaty nic.. gdzie indziej to eee nam się nie opłaca albo dopłata.
1 wrażenie super, zobaczymy co będzie dalej za rok:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam wesele za tydzień w Panu Tadeuszu. Póki co, jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Zobaczymy, jak się uda samo święto:)

Ja mam 15.08.09:) czekam na jakieś wcześniejsze relacje:) w sumie i tak nic się nie zmieni,bo jestem zadowolona z wyboru ale miło jest się upewnić.

Też nigdy więcej tam nie przyjadę ani niczego nie zorganizuję.
To lokal w którym podaje się np. jajecznicę w formie szwedzkiego stołu! Kpina przez duże K, nigdy więcej...

max jajecznica ale mnie ubawiłeś
normalnie wystrzeliłeś kosmmos z tym tematem to tak jest jak się nie bywa tylko jest się od czasu do czasu w resteuracji STÓŁ SZWEDZKI DLA INFORMACJI uwierz istnieje coś takiego he hhheee

Oczywiście ale nie w postaci wystawienia dań na sali bez choćby jednego krzesła i stolików. Cudownie jest zjeść jajecznicę na stojąco podpierając ścianę a tak to wyglądało w moim przypadku i rodziny.
Rozumiem, że każdy ma swoje doświadczenia i opinie z tego wynikające ale z racji wykonywanego zawodu proszę uwierzyć, że "bywam"
bo nie mam czasu na spędzanie go w kuchni lecz wolę zapłacić ale co za tym idzie wymagać.

zatem było to w stylu angielskim :)
pewnie nie omówiłeś tego wątku z biurem no widzisz a piszesz,że bywasz:):)
no niestety ja każdy wątek zawsze omawiam punkt po punkcie może dlatego miałam wesele i poprawiny jak z bajki
wiem wiem znając weselnik zaraz ktoś mi zarzuci,ze słodze na korzyść Zaścianka no trudno ale tak właśnie było
Pozdrawiam.
Zdjęć nie wklejam bo komentarze niektórych dziewczyn zapewne by mi się odbijały przez jakiś rok.

Śniaidanie w stylu angielskim na stojąco??? :) oj chyba nie bardzo
Jak sama historia wskazuje śniadanie w stylu angielskim, jak to nazwałaś, ma swoje początki wiele wiele lat temu i charakteryzuje się tym, że jest obfite w posiłki gorące i kaloryczne jak jajka, parówki, bekon itp.
Posiłek ten nie ma nic wspólnego ze spożywaniem tych dań na stojąco i pomaganiu przy tym biednym małym dzieciaczkom bo dla kilkulatka taki posiłek to wyczyn. Ale abstrahując od historii to chcę zakończyć ten wątek tym, że nie zależy mi aby moja opinia wpłynęła negatywnie na wasze zdanie na temat tego lokalu ale apeluję aby każdy z was dwa razy się zastanowił i najlepiej zażądał na piśmie harmonogramu imprezy bo jak to było w moim przypadku słowo mówione okazało się być słabym argumentem i było nam przykro, że zostaliśmy potraktowani jak w tanim barze przy szosie...

Zgadzam się w pełni z powyższą opinią. Byłem gościem na weselu w Chwaszczyńskim Zaścianku i moja ocena to marne "dwa z dwoma".
W porównaniu z lokalami z najbliższej okolicy Zaścianek wypada blado pod każdym względem tj. jakości jedzenia, wyglądu sali itd.

max Zaścianek widać nie jest dla każdego zatem napewno proponowane lokale w okolicy są dosłownie dla Ciebie a tak dla informacji w jakiej sali miałeś bo Zaścianek jest super i jeszcze jest sala nowoczesna zatem?
moje wesele było udane pod każdym względem nie obraź się troszkę odwiedzam sal w tej okolicy i myślę sobie ,że chyba troszkę czarujesz.Blado wypada zatem Twoja opinia he he

max 2009 kłamiesz nie byłes na weselu w zaścianku wiem kim jesteś.

mam do oddanaia termin w zasianku na 5.06.2010 r. a cene wpłaconej zaliczki 500 zł. ponny1@op.pl

A moje wesele w Panu Tadeuszu było fantastyczne:) Naprawdę nie mam żadnych zastrzeżeń!!!:) I w ogóle, super jest być żoną:))))

Miałam wesele w Zaścianku 15.08 było przepięknie..gorąco polecam to bajeczne miejsce...wszyscy goście zachwalali cudowny klimat, wspaniałą atmosferę i rewelacyjną obsługę. DO niczego nie mogę się przyczepić. Jakbym jeszcze raz mogłabym mieć wesele powtórzyłabym swój wybór. Wszyscy byli zaskoczeni dziczkiem przy pochodniach i małymi świeczkami w całym ogrodzie, do tego jeszcze gwieździste bezchmurne niebo...nie mogło być lepiej:)

termin sprzedany mozna się zgłosić po zadatek zapraszamy

wesele, sale i jedzenie rewelacvja! obsługa to najsłabsza strona - nie chcę krytykować ale stoły wcale nie były zadbane w czasie imprezy! w wielu miejscach jest tak, że jak tylko coś zjesz od razu dostajesz czyste nakrycie - tu zmiana nastapiła może max. 3 razy. to kiepsko wygladało i nieestetycznie - chyba żer ktoś pił i nie zwracał uwagi na detale;)

natomiast gościnnośc w domu weselnym to jakaś porażka - pościel zmianiana co kwartał?? taką ma swiżość - proponuje dla waścicieli lepiej zadbać o obsługę gości i PR bo konkurencja na rynku jest. jesli ktoś rezerwuje salę, wczasy, hotel, cokolwiek szuka opinii na internecie - to najpotężniejsze narzędzie, także nic się nie ukryje.

na pewno najwazniejszy jest kontrakt, umowa - co wymagamy i za co płacimy i to zarówno przy rezerwacji sali jak i hotelu.

No to może opinia o tym lokalu z perspektywy gościa weselnego. Byłam na weselu w Zaścianku tym roku, w lipcu. Jedzenie smaczne, obsługa sprawna. Wystrój sali można pominąć, bo jest tam ich chyba więcej i jak komuś podobają się wypchane zwierzęta na każdej ścianie to sala będzie idealna. Niestety tego wieczoru z powodu burzy była awaria prądu w Chwaszczynie- lokal nie posiada jakiegokolwiek agregatu prądotwórczego! I mimo że zespół, który grał na tym weselu robił wszystko żeby imreza miała klimat nawet mimo braku muzyki- to chyba możecie sobie wyobrazić, że i tak niewiele ich starania pomogły. Na dodatek- obsługa zamieniła torty weselne z dwóch imprez, które były na sąsiednich salach !
Wiem, że Młodzi są bardzo rozczarowani współpracą z tą restauracją.
Jako gość bawiłam się dobrze, ale była to głównie zasługa symatycznych gości weselnych.

tatalne bzdury wypisujesz ja cyba tez tam byłam 6 muzyków żadnen nie grał i nie miał żywego instrumentu.

Ja również byłam tam gościem na weselu i to całkiem niedawno i powiem tak: obsługa miła, panie pomocne, wymiana talerzyków b. często, jedzenie ogólnie smaczne (niedobra była sałatka jarzynowa i schab w galarecie taki średni), super zupka - krem z brokółow, obiad główny super, a dewulaje i zrazy po prostu boskie! :) nie podobał mi się tylko fakt tego, że podczas wesela był obecny na sali "przedstawiciel" właściciela i kręcił nosem na kilka spraw, tzn. wtrącał się w rzeczy, które np. przeszkadzały w pracy weselnemu fotografowi

Nie napisałam, że zespół grał. Napisłam, że robili wszystko żeby było "fajnie" mimo braku muzyki.

miałam wesele na drugiej sali faktycznie nie było prądu ponieważ piorun uszkodził linie wysokiego napięcia ale mój zespół potrafił grać na instrumentach nie potrzebujących prądu było fantastycznie .Moi goście nawet zartowali,że klimat przy świecach był niepowtarzalny ale to wszystko zależy od gości i tego czegoś którego chyba zabrakło na waszym weselu.Przepraszam jeżeli naraziłam się komuś ale tylko stwierdzam fakty.Ogólnie wesele było udane i napewno będziemy je mile wspominać.

witam czy jest Pani pewna,że torty były zamienione bo nie wiem jak można zamieć pietrowy tort z tortem prostokątnym???
pozdrawiam

Miałam przyjemnośc nocować w pokojach zaścianka było czyściutko ,pachnąco pościel świeża, zarówno ja jak tez moi goście nie mieliśmy żadnych uwag spało nam się cudownie wzięliśmy namiary na materace które były rewelacyjne szukaliśmy firmy produkującej owe materace totez przewróciliśmy materac i nawet w miejscach niewidocznych było czysciutko.Pokoje są zadbane to widać gołym okiem. Osobiście nie wierzę w to co piszesz.

Niech ktoś zakończy ten wątek....klementyna i jej materace:D dobreeeee proponuję używać jednego nicka bądź innych numerów IP..żałosne....materace

Miałam ślub 4 września (2 dni temu) w Panu Tadeuszu i nie znalazłam jakichkolwiek minusów.
Jedzenie było pyszne i było go mnóstwo (mieliśmy obiad z menu za 160 zł i przystawki z menu za 190 zł). O 22 był dzik (bardzo smaczny).
Obsługa na sali - super, panie bardzo miłe i pomocne (a zwłaszcza pani, która dowodziła na sali ;)

Co do pokoi - nasz pokój był czyściutki, pokoje gości (dwa) też bez zarzutu.

Także mogę polecić - i żałuję, że wesele można mieć tylko raz, bo gdybym miała robić powtórkę, to tylko tam ;)

Zapomniałabym. Jedzenie sami pakowaliśmy po poprawinach, zostało tego całkiem sporo. ;)

Mam pyatnie odnonie zascianka i Pana Tadeusza.
Jak wygaldala zaliczka tzn jaka kwota i jak placone pozniej?:)poniewaz cala sume na wesele bede miala dopiero w grudniu, a chcemy brac slub pod koniec sierpnia.wiec kiepsko moze byc juz w tedy z terminem

zaliczka w zascianku wynosi 500zł a reszta kosztow przed samym weselem