Wesele w RODIZO

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Kto ma jakieś doświadczenia z wesela w Rodizio na Kamiennej Górze,proszę o podzielenie się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w RODIZO

miła obsługa, dobre jedzenie w sporej ilości (wybrano menu środkowe) wszystko wedle życzenia młodych

Byłam na weselu i wybawiłam sie jak nigdy jak dla mnie nie było ani jednego minusa :)

Też będziemy mieli środkowe menu.

miumiu my mielismy w rodizio 26ego wrzesnia, jak znajde dzis chwilke w pracy to wysle Ci maila z naszymi doswiadczeniami ale ogolnie to polecam :)

tripgirl napisał(a):

> miumiu my mielismy w rodizio 26ego wrzesnia, jak znajde dzis
> chwilke w pracy to wysle Ci maila z naszymi doswiadczeniami ale
> ogolnie to polecam :)
>

A może mi też chcesz się pochwalić?:) Byłabym wdzięczna!

nie ma problemu:)

Ja polecam Rodizio w 100%, a najlepiej wszystko zalatwiac z pania Patrycja.

my tez polecamy:) wlasnie zmontowalam maila i wyslalam do Was dziewczyny :)

Dziekuję Tripgirl i wam,dziewczyny.Uspokoiłam się bo od chwili zarezerwowania denerwowałam sie,zwłaszcza w kwestii ilości jedzenia.A kto wam przygrywał?Ja biore ślub w lipcu,DJa jeszcze nie mam i zacz ęłam panikować,bo najlepsi są juz pozajmowani.I czy personel jest skłonny zostac do rana,np godz 7 jeśli trafi się bardzo zabawowe towarzystwo?

ja na rozmowie z managerem usłyszałam że wesela kończą się o konkretnej godzinie nie pamiętam chyba 4:00 a za każdą następną trzeba zapłacić

jest dokladnie tak jak mimi napisala, nasze skonczylo sie przepisowo ale np kumpela miala do 07:30:)) placili a personel zostal i nie bylo zadnych komentarzy :)

mysmy mieli zespol, nie chcielismy dja, zespol nazywa sie PARADISE - nie ma o nich na weselniku, to jest 2 mlodych chlopakow ktorzy super graja i spiewaja, typowo weselny zespol, bardzo sie WSZYSTKIM gosciom podobal:) i to za dobra cene bo placilismy 1200 zlotych bez poprawin i jeszcze im 2 stowki ekstra dorzucilismy ;)

Super, super! Ja też dziękuję:) Miumiu, będziemy miały suuuuper wesela:)

szczerze mowie ze goscie bardzo chwalili miejsce i widoki, bardzo sie im podobalo :)

Już się ciesze!!Pchelapchela,to ty masz tydzień po mnie!!

Miumiu, koniecznie daj znać jak będziesz juz po:)
A w ogóle co masz już pozałatwiane?

Byliśmy tam na weselu w sierpniu tego roku, miejsce piękne, z klimatem, jedzenie - boskie, aż mnie oczy bolały od patrzenia na ten wiejski stół (nie za bardzo moglam jeść tych różności), ciasta przepyszne, obsługa w skali od 1 do 10 to tak 7-8, w pewnym momencie zarwał się stół (blat był źle umocowany na nogach) i troszkę długo czekało się na II danie, ale pozatym wszystko super! Taras to jednocześnie świetne rozwiązanie, ale też pułapka - choć to wsystko zależy od gości, na tym weselu większość wolała "imprezować" na tarasie niż na parkiecie.

Karolinko,jaki wiejski stół?Mnie nie wspominano o takim wariancie.Wiem również,że ciasta zamawia się samemu,bo Rodizio nie zapewnia.
Pchelapchela,oprocz sali,terminu w katedrze,ulubionego księdza(a i to wstępnie,bo Niedałtowski to bardzo zajęty ksiądz),wizażystki,oprawy muzycznej w kościele i umówionej krawcowej nie mam nic więcej.A, znajomego fotografika na 90% też Jestem na etapie załatwiania DJa,zgapiłam sie i jeden taki odpowiadający moim gustom przeleciał mi koło nosa,bo za późno zadzwoniłam.Może znacie jakiegoś ,dziewczyny,który specjalizuje się w latino i salsie,ale równiez poprowadzi w sposób zrównoważony wesele?

miumiu, nam sprzątneli sprzed nosa zespół mari band, czy jakos tak (ten co jest przez rodizio polecany), ale może zadzwon do nich czy mają termin. Na 1. nie mieli :( My bierzemy zespół Lepsi.

miumiu co do ciast to nie wiem ja byłam tylko gościem :) a wiejski stół był - mam nawet fotki tego cuda, jakie dekoracje, a był tam smalcuszek, ogóreczki, różne samorobne kiełbaski i ryby :)

Karolinka a chcesz wysłać jakies fotki na maila?:)

zaraz wyśle ci kilka fotek; co do Mari Band - właśnie z nimi było to wesele, zespół calkiem fajny, ale ja jednak osobiście wolę jak jest też damski głos :)

Karolinko,ja tez poproszę fotki.

Miałem tam wesele 6 grudnia. Klimat świetny, nie trzeba dużo stroić chociaż polecam panią, która z nimi współpracuje - bardzo gustownie wkomponowała nam kwiaty i trochę ozdób w ogólny styl sali. Jedzenie pyszne - środkowe menu zawiera dodatkową atrakcję w postaci grillowanych mięs podawanych na stół prosto z rusztu.

No i Mari Band - ten zespół jest wart każdej złotówki, którą na nich wydaliśmy - potrafią naprawdę rozruszać towarzystwo no i przede wszystkim widać, że nie są "w pracy" ale i sami dobrze się przy tym bawią.

Ja osobiście strasznie nie lubię wesel i rzadko na nich bywam ale moje mi się niesamowicie podobało a i wielu moich gości stwierdziło, że to była najlepsza impreza w ich życiu :)

Inne tematy z forum

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...