Wesele w Róży Wiatrów

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich.
Mam pytanie odnośnie miejsca wesela - czy ktoś organizował swoje wesele w Róży Wiatrów? Biorę jeszcze pod uwagę Magnata w Bojano. A może ktoś ma inne interesujące pomysły?
Pozdrawiam serdecznie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w Róży Wiatrów

Myslelismy o Róży Wiatrów, ale ze wzgledu, ze jest to mega popularny lokal ostatnio, zrezygnowalismy, nie chcemy miec drugiego wesela za sciana :) Ale spotkalam sie z wieloma pozytywnymi komentarzami na temat tego lokalu, przejzyj dokladnie watki, napewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie ;)

Znalazłam posty o Róży Wiatrów... Niestety nie widzę tam interesujących mnie informacji. Mi pasowałaby sala kapitańska - na 40-50 osób. Czy ktos organizował tam wesele? Jest tam jakiś parkiet do tańczenia? Czy wszyscy się ładnie pomieszczą?
Pozdrawiam

Na sali kapitańskiej byłam na weselu 4 lata temu. Jest tam parkiet nie duży, ale z tego co pamiętam to wystarczający. Jedzenia mnóstwo, aż nawet zostało jeszcze. Ja ma w tym roku wesele ale w sali Admiralskiej w tej największej. A jeśli chodzi o to, że obok jest drugie wesele to w niczym to naprawde nie przeszkadza. Muzyka się nie zlewa i jest to naprawdę wypróbowane. Nie namawiam, ale naprawdę dużo było jedzenia i fajny klimat. Pozdrawiam.

są wątki na ten temat warto poczytać ! poszkujacie!

ja rowniez bede miala w sierpniu wesele - na sali admiralskiesj - w Róży Wiatrów...
wszystko mi sie podoba... jedno tylko martwie.... czy w ten dzien (ostatnia sobota wakacji) nie bedzie obok "Finału lata z radiem"...... ale jesli nawet... to co!!! ;)

fajnie