Wesele w "Villi Pascal" w Brzeznie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czesc,

zastanawiamy sie nad miejscem na wesele i w internecie trafilismy na "Ville Pascal" w Brzeznie. Na pierwszy rzut oka wyglada fajnie, ceny tez przystepne, ale nie znamy, niestety, nikogo, kto tam byl i moglby nam doradzic. Czy ktos z organizowal tam wesele (albo przynajmniej byl na nie zaproszony)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w "Villi Pascal" w Brzeznie

hej, ja miałam tam wesele w maju br. Było sympatycznie, tylko obsługa trochę nawalała. Rzadko zjawiali się na sali. No i zjedli nam torta, to znaczy się to co zostało po krojeniu go. Gdyby się spytali to spoko a tak to trochę nieładnie. Jedzenie bylo smaczne. Na ile osób robicie wesele? My mieliśmy na 60 i nie było przez to wiele miejsca na parkiecie ale liczyliśmy się z tym. Szef Pascala jest w porządku. Dotrzymał wszystkich warunków umowy. W razie pytan pisz.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

Plaża 41 (3 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w samym sercu dzielnicy Brzeźno, w miejscu gdzie przez lata znajdował się...

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....