Wesele w Zatoce/sopot

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mial albo byl ktos na weselu w Zatoce w Sopocie? My mamy tam wesele 09.09.06 i bym sie cieszyla z kazdej informaci na ten temat, moze ktos ma jakies zdjecia z wystrojem? Dziekuje i Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w Zatoce/sopot

Wejdz sobie poprostu na ich stronke http://www.zatokasopot.pl/.Tam jest pelno zdjec tego lokalu przystrojonego.Ja mam tam wesele 29 lipca 2006:-) Ale z tego co slyszalam opinie suuuper:-)

Dzieki, ich stronke mam juz przestudiwana...Chcialabym posuchac jeszcze opinie innych... Ja dopiero moge w grudniu ten lokal zobaczyc i w "ciemno" go zarezerwowalam...

Ja przed swoim weselem odwiedziłam ten lokal i nie spodobało mi się, jakoś tak za ponuro. Na fotkach wygląda dużo lepiej, ale każdy wybiera co jemu pasuje, mi nie przypadł do gustu.

ja też uważam, że jest mroczny.... i te dziwne żyrandole.... mi się tam nie podobało ciemno i jakoś bez klimatu... tylko lokalizacja niezła bo blisko morza.... no ale i w Livalu blisko i chociaż jesno jest i przytulniej .... moje wrażenia niezbyt pozytywne....

Cześć
Bardzo gorąco polecam wesele w Zatoce.My mieliśmy tam wesele 23.04.2005r.
Służę chętnie pomocą i radą.Jeśli masz jakieś pytanka to napisz na e-maila:zyga71@wp.pl

Ich strona prezentuje się obiecująco