Wesele w plenerze

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos moze polecic mi jakis fajny zajazd/ gospodarstwo agroturystyczne gdzie mozna by zrobic wesele na zewnatrz? Chodzi mi o takie przyjecie bardziej 'grillowe' ale wraz z muzyka i tancami. Uciekam od tradycyjnych wesel w knajpach. Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w plenerze

fajny pomysl gorzej jak będzie zimno i deszcz, może poszukaj bardziej na Kaszubach, tam są takie lokale z ogródkami

witam,
super miejsce na wesele zarówno na zwe i wew z grillem, ogrodem pokojami do spania, sala do tańczenia i na zew i wew plus wyśmienita obsługa i pyszna kuchania jest w zajeździe św Alberta w pod Puckiem koło pałacu Below.
polecam
p\spróbowałam noclegu, kolacji i wypoczynku
na prawdę rewelacja

Czy mogłabyś podać jakieś szczegóły (adres dokładny albo internetowy) bo nie mogę znależc tego zajazdu Alberta

to nie jest zajazd św Alberta, tylko Dworek Św. Antoniego :)
http://www.turystyka.org.pl/dworek/

jest tez Kozi Grod, www.kozigrod.pl, miejsce rzepiekne i grill sprowadzany z Kanady - pychota. mozna nawet zlowiona wlasnorecznie rybke ( w zarybionym jeziorku na terenie pensjonatu:))) , dac do przyrzadzenia na grillu..:))
a do tego nie trzeba ludzi nie wiadomo gdzie wywozic, 20km od gdanska.

oczywiscie biore pod uwage dwie opcje w razie pogody lub niepogody; ale mam nadzieje ze to bedzie piekny wrzesien... Dziekuje dziewczyny, sprawdze te miejsca.

[URL="http://www.snugglepie.com"image

jeszcze inaczej:
image

I jak teraz?

Julcia79 napiszę Ci, jak zrobić ticker, żeby działał! Napiszę ze spacjami, ale mabyć bez spacji:

http://www.snugglepie.com/ezb/160104.png

oczywiście w URL i IMG nie ma być spacji, napisałam, żeby się kod zamiast obrazka wyświetlił.

I zadziała na pewno (patrz mój post wyżej) :D

pozdrowienia

Robalek

Może klub jeździecki Dajak w Koleczkowie koło Gdyni?
Ja co prawda robię tam wesele w pomieszczeniu (staropolska biesiada na 40 osób), ale klub specjalizuje się w imprezach integracyjnych, oprócz samego pomieszczenia z barem i stołami mają dużą krytą ujeżdżalnię, w której robili imprezkę nawet na 300 osób - taką właśnie swobodną, grillowo-ogniskową - to oczywiście w razie niepogody, bo otoczenie klubu stanowią fragmenty lasu i łąki, a obok ujeżdżalni jest świetne miejsce na imprezę plenerową. My mamy wesele 13 sierpnia, a następnego dnia urządzamy tam wieczorkiem ognisko z pieczeniem kiełbasek i browarem dla wszystkich znajomych, których nie mogliśmy zaprosić na wesele.
Właściciele proponują bardzo rozsądne ceny, sami przygotowują żarełko, nawet ciasta nam pieką. Na miejscu jest kikanaście miejsc noclegowych.
Warto zajrzeć na ich stronkę: kjdajak.prv.pl

Oj swietnie, juz dopisuje do listy wybranych miejsc. Bardzo dziekuje:)

Pasadeno a czy to nie chodzi przypadkiem o Dwroek św. Antoniego? Bo tego Alberta nigdzie znaleźć nie moge....

znam miejsce gdzie jest fajna chata.to jest Melissa w gdansku sobieszewie.mozna tam spokojnie zrobic weselicho na ok 60 osób.jak byłam tam w tamtym roku na weselu to spokojnie mozna tanczyć i jesc.a jedzenie swietne. maja tam takze domki z łazienkami na noclegi. polecam.

Dziewczyny znalazłam! Jest świetne! Tego wlasnie szukalam! JAgatówka w Jagatowie. Ufff, mogę otrzeć pot z czoła:)))
Dziękuję Wam bardzo za rady i pomoc...

Aggie możesz coś dokładniej powiedzieć o tej Agatówce , gdzie to jest?