Wesele w zamku w Rzucewie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam Was! Czy ktoś zna może opinie na temat zorganizowania wesela w zamku w Rzucewie? Miejsce jest urocze ale nie wiem jak orgaznizacja i ceny. będę wdzięczna za wszystkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele w zamku w Rzucewie

ja również proszę o wszystkie opinie na temat tego miejsca:)
to niemozliwe, żeby żadna z Was nie miala informacji na ten temat, bardzo prosimy o pomoc:)

Hej Ostasia! Widzę że nie jestem sama. Masz może namiary na inne tego typu miejsca?

Zobaczcie ZAMEK W GNIEWIE

hi :) koleżanka z pracy robiła w rzucewie wesele - była bardzo zadowolona. chwaliła atmosferę i jedzenie. widziałam tylko zdjęcia i nie znam kosztów, ale wydaje się, że to interesujące miejsce.

witam!

Byłam niedawno w rzucewie - i tez urzeklo mnie to miejsce! niestety! ceny zaczynają się od 160 zł no i w górę! wiecej nic nie wiem... ale podejżewam, ze jedna z forumek może udzielić więcej informacji gdyż miała lub bedzie miała tam ślub! :)

pozdrawiam

podobno mają małą sale do tańczenia! jade tam w poniedziałek to wam powiem:)

Tańczy się w sieni.

Zespół nie ma kontaktu optycznego z salą; ciężko się prowadzi imprezę.

Porcje wykwintne, tzn... smaczne i małe.

Ocena od zespołu jak zwykle potwierdza tezę: im artystycznej, tym mniej fajnie (czytaj: mniej luzu, mniej możliwości, mniej jedzenia, mniej niezapomnianych wrażeń).

Ale sprawiedliwie dodam: otoczenie unikalne. Król Sobieski Jegomość tam z Marysieńką bywał - znaczy... to już coś.

Mulder.

PS - Marysieńka to była gupia sekutnica i kokietka; francuzica i w ogóle trzymała z interesem Francji a nie naszych chłopaków. J3S OK, ale żona nie-e.

miejsce boskie ale jeżeli chodzi o wesele to nie może być tak, że sala do tańczenia jest gdzieś indziej,ludzie, którzy siedzą muszą widzieć jak inni się bawią. jeżeli chodzi o jedzienie to nie może być mało. takie jest moje zdanie:)

Miłam to szczęście, że mój chłopak własnie w tym zameczku poprosił mnie o rękę. Zamek jest cudowny, właściciel dba o detale, co jest bardzo ważne. Byliśmy tam w weekend w lipcu, akurat odbywało się tam wesele. rzeczywiascie tanczy sie w hollu zamku, co dla mnie jest minusem, jesli akurat sa tam inni goście hotelowi. Ceny tez są dość zaporowe... jesli chodzi o jedzonko, to nie mam pojęcie- jadłam tam tylko sniadanko i jakies desery - takie sobie. Reasumujac- miejsce bardzo urokliwe, z klimatem, ale ja nie zdecydowałabym sie na wesele tam, głównie dlatego, że za taką cenę chciałabym miec porządną salę do tanca, a nie - niezbyt duzy holl...
Dla Pary Młodej polecam Apartament Królewski- bajka! z własnym tarasem na wiezy :-))))) było super- az sie łezka w oku kreci...