Wesele we Falko w Rumi.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam.

Jestem ciekawa czy jest ktoś na forum kto miał lub był na weselu organizowanym przez ten lokal.Chciałabym poznać mniej i bardziej pozytywne opinie na ten temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele we Falko w Rumi.

Byłam tam na dancingu, następnie na weselu potem na sylwestra i tak mnie wszystko zachwyciło że ... w lipcu mam tam wesele :) Perfekcja nic więcej nie da się powiedzieć.
Pozdrawiam Abra

Drogo i obsługa nie pojawia się zbyt często.Byłam gościem w kwietniu na weselu i swojego na pewno tam nie urządzę.Podejrzewam że poprzednią wiadomość napisał ktoś z rodziny wlasciciela.

Może ostatnia wypowiedź należy do konkurencji Falko? To pierwsza negatywna opinia o tym hotelu którą usłyszałam. Kilkoro z moich znajomych miało tam wesela i wszyscy są bardzo zadowoleni, tak samo jeżeli chodzi o Sylwestra i dancingi (pomijając kwestię zespołu). Co do cen, to moim zdaniem są odpowiednie do poziomu oferowanych usług. My od razu zdecydowaliśmy się na Falko. Jako ciekawostkę dodam że kiedy w październiku rezerwowaliśmy salę na sierpień był jeszcze tylko jeden wolny termin. Taka popularność hotelu wśród przyszłych par młodych też chyba w jakiś sposób świadczy o jego poziomie. Pozdrowionka.

Nefretete Ty zadajesz pytanie??!!??!
Przecież Ty wszystko wiesz najlepiej na tym forum, najlepiej znasz się na życiu i wogóle.
Dziwię się jak taka alfa i omega może czegoś nie wiedzieć....

popieram Adabib!!!!!Adabib napisał(a):

> Nefretete Ty zadajesz pytanie??!!??!
> Przecież Ty wszystko wiesz najlepiej na tym forum, najlepiej
> znasz się na życiu i wogóle.
> Dziwię się jak taka alfa i omega może czegoś nie wiedzieć....

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...