Rewelacyjna atmosfera i opieka (1) Gorąco polecam to miejsce. Mój syn uwielbiał tam chodzić. Panie oddane i... Marta Super żłobek (1) Jeden z najlepszych żłobków w Gdańsku. Zadbane pomieszczenia, super opieka.... swoopske Żłobek godny polecenia! (1) Wesoła Wyspa to przytulne i cudowne miejsce dla każdego maluszka.Panuje tam... Nucia
Najlepsze miejsce dla maluszka (1) Gorąco polecam Wesołą Wyspę wszystkim rodzicom. Jest to najlepsze miejsce, w... mama Zuzi MIEJSCE PRZYJAZNE MALUSZKOM - ZDECYDOWANIE GODNE POLECENIA (1) "Wesoła Wyspa" to żłobek z sercem. Na codzień od razu widać duże... Zajączki :) NAJLEPSZY ŻŁOBEK W TROJMIEŚCIE:) (1) "Wesoła Wyspa" jest uroczym miejscem dla każdego dziecka. Mój synek czuje... Zadowolona Mama POLECAM !!! (1) godna zaufania placówka, można ze spokojem zostawić dziecko i oddać się w... Dorota cudowne miejsce dla naszych maluchów (1) Wspaniałe Panie: Asia, Ewa, Karolina, Pani Maria -pełniąca rolę "babci"... mama Niny Wspaniałe miejsce, wspaniałe Panie, wspaniała opieka. (1) Przyjemna jest świadomość, że nawet niespełna roczny bobas z chęcią "chodzi"... JS Polecam (1) Wesoła wyspa jest super żłobkiem. Moje dziecko jest zachwycone, radosne.... IV Super miejsce dla maluszka! (1) Urocze miejsce dla dziecka;) Moja córeczka bardzo lubi chodzić do Wesołej... MAMA ALICJI ;) Miejsce godne polecenia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z żłobka "Wesoła Wyspa". Panie opiekunki są bardzo... Ola Wspaniała atmosfera (1) Nasz synek jest bardzo szczęśliwy kiedy rano słyszy " ubieramy się i po... Ania pełen profesjonalizm (1) Żłobek "Wesoła wyspa" sprawił, że czuję się spokojna o rozwój mojego... zadowolona mama